2821
2789
عنوان

معماری یا چی...

75 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ۱۵ سالمه و امسال انتخاب رشته دارم خودم خیلی ریاضی رو دوست دارم و کلا تجربی زیاد دوس ندارم چون به نظرم هم سخت تر هست و هم اینکه بخای پرستار یا دکتر بشی خیلی سال باید درس بخونی اینا ب کنار خودم دوس دارم شغل ایندم معماری و طراحی سازه باشه ولی خیلیا میگن معمار زیاد شده و...

ولی خودم چند نفرو میشناسم ک تو شهر خودمون با اینکه کوچیکه خیلی موفق هستند حالا شما راهنماییم کنین ک چیکار کنم برم معماری یا نه و اینکه اگه اطلاعی ندارین خواهشا کامنت منفی نزارین چون خیلی تو روحیم تاثیر میزاره ممنون😍😍

معماری رشته خوبیه درآمد عالی داره اما تا اونجایی که میدونم بازار کارش خیلی خوب نیست 

اما چون دوستش داری برو حتما 

موفق باشی عزیزم 

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم عاشق معماریم خیلی دلم میخواد ادامه بدم دیپلم انسانی دارم ولی میخوام سال دیگه کنکور معماری بدم به نظرم هر چیز ک توش علاقه باشه موفقیت توش حتمیه والان همه بیکارن اینایی ک کار ندارن قطعا خسته شدن یا از کارشون زده شدن یا بلد نیستن و با پول مدرک گرفتن و سر رشته ای ندارن بعد از اینکه فوقتو گرفتی مدرک نظام مهندسیتو میگیری و راحت میتونی کار پیدا کنی :)

موفق باشی عزیزم💜

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم💜🌸 باکے از سرما ندارم ، سبز و سخت و محکمم^^💚                                           I  can🔥