qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 عنوان چطوری 132 بازدید | 18 پست چطوری تاپیک های قبلیمو حذف کنمراهنمایی کنید 1399/10/19 | 11:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maria2005 عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1078 @نی_نی_یار_5 @نی_نی_یار_3 اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 لینک تاپیکتو بذار تو تاپیک حذف تاپیک نی نی یار مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 لینک تاپیکتو بذار تو تاپیک حذف تاپیک نی نی یار چجوری لینک رو بردارم
unknownstrawberry عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 1223 توی این تاپیک لینک تاپیکی که میخوای رو بده برات حذف میکنن،جزئیاتش رو گفته،بخون میفهمی https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/لینک-حذف-تاپیک-و-پست-های-درخواستی
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 چجوری لینک رو بردارم رو عنوان تاپیکت نگه دار یه صفحه باز میشه بزن روی کپی نشانی پیوندبعد برو تو تاپیک حذف تاپیک نی نی یار اونجا لینکو پیست کن دیگه اگه تاپیکت خانوادگی و محرمانه باشه حذف میشه مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 رو عنوان تاپیکت نگه دار یه صفحه باز میشه بزن روی کپی نشانی پیوند بعد برو تو تاپیک حذف تاپیک نی نی ی ... مرسی لطف کردی
qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 توی این تاپیک لینکی تاپیکی که میخوای رو بده برات حذف میکنن،جزئیاتش رو گفته،بخون میفهمی https:/ ... ممنونم لطف کردی
qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 توی این تاپیک لینکی تاپیکی که میخوای رو بده برات حذف میکنن،جزئیاتش رو گفته،بخون میفهمی https:/ ... این تاپیک قفل هست که
qazws33 مدیر استارتر عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 612 رو عنوان تاپیکت نگه دار یه صفحه باز میشه بزن روی کپی نشانی پیوند بعد برو تو تاپیک حذف تاپیک نی نی ی ... تاپیک رو از کجا بیارم
_یلداتونم_ عضویت: 1399/10/06 تعداد پست: 2142 تاپیک رو از کجا بیارم الان برات لینکشو میذارم مثل دریا باش آشغالاروپس بزن🌊. آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕. ولی نینی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕. حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊. توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین
unknownstrawberry عضویت: 1399/08/21 تعداد پست: 1223 این تاپیک قفل هست که عزیزم مگه نگفتم همش رو بخون از یه ساعت هایی به بعد قفل میکنه 😕😕