mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 عنوان بارداری 78 بازدید | 15 پست سلام من امروز موعد پریودمه حالت تهوع و درد شدید سینه و خستگی و ترشح قهوای دارم ممکنه باردار باشم؟ بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی 1399/10/19 | 11:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamigilda عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 4374 لکه قهوه ای هم میتونه لانه گزینی باشه هم پریودی Khodaya shokret ♥️
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 اصلا دل درد پریود که منو میکشت و ندارمم بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
farzanebano عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 7392 منم دیروز موعدم بود نشدم خیلی وقته حالتای پریود. دارم ولی نمیشم 😞 مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
elham۱۳۷۹ عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 104 لکه قهوه ای هم میتونه لانه گزینی باشه هم پریودی منم پریودم عقب افتاده دوهفته و الان سه روزه و لکه های قهوه ای و یکمم خونی میبینم ؟؟یعنی از پریوده واسه سلامتی نی نی جونم یه حمد و صلوات بفرستین 💜
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 منم دیروز موعدم بود نشدم خیلی وقته حالتای پریود. دارم ولی نمیشم 😞 ایشالا که بارداری واسه منم دعاکنید بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 منم پریودم عقب افتاده دوهفته و الان سه روزه و لکه های قهوه ای و یکمم خونی میبینم ؟؟یعنی از پریوده&nb ... شاید لانه گزینیه بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
mamigilda عضویت: 1399/04/14 تعداد پست: 4374 منم پریودم عقب افتاده دوهفته و الان سه روزه و لکه های قهوه ای و یکمم خونی میبینم ؟؟یعنی از پریوده&nb ... احتمالا اره Khodaya shokret ♥️
elham۱۳۷۹ عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 104 شاید لانه گزینیه نمیدونم زیردلم درد میگیره باکمرم برم دکتر یاتست بگیرم جواب میده خداکنه این دفعه باردار بشم واسه سلامتی نی نی جونم یه حمد و صلوات بفرستین 💜
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 خیلی خسته ام از دیروز تا حالا یه جا افتادم بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
elham۱۳۷۹ عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 104 احتمالا اره پس چرا کامل نمیاد😄 واسه سلامتی نی نی جونم یه حمد و صلوات بفرستین 💜
mohammadsuna مدیر استارتر عضویت: 1399/08/30 تعداد پست: 447 نمیدونم زیردلم درد میگیره باکمرم برم دکتر یاتست بگیرم جواب میده خداکنه این ... منم زیرکمرم و بعضییی وقتا یکم زیرشکم ،یه بیبی بگیر بلاخره بعداز یک سال انتظار و هرماه فکرای جوراواجور بیبی چکم ۲۸اذر در اوج ناباوری به لطف خدا مثبت شد خدایا شکرت نی
elham۱۳۷۹ عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 104 منم زیرکمرم و بعضییی وقتا یکم زیرشکم ،یه بیبی بگیر اوکی تا ببینیم خدا چی میخاد واسه سلامتی نی نی جونم یه حمد و صلوات بفرستین 💜