2821
2789

به این زودی حامله نمیشی  دفعه بعد حواستو جمع کن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

باردار نميشي به اين زودي 

مگه هنوز خونريزي نداري چطور نزديكي داشتي؟🤦🏼‍♀️

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن دو روز که دیگه خونریزی ندارم 

عه 

من تا چهل روز بعد سقطم خونريزي داشتم قشنگ مثل كسي كه زايمان كرده 

شما چند هفته بودي؟؟؟

ermi سابقم ٩٩/٧/١٥ بدليل شركت در مبحث سياسي تعليق شدم 😅 خدايا شكرت بابت نعمت مادر شدنم خودت مراقب تو دليم باش كه به سلامت بياد بغلم🥰

[QUOTE=171848384]عه  من تا چهل روز بعد سقطم خونريزي داشتم قشنگ مثل كسي كه زايمان كرده  شما چند هفته بودي؟ ...[/QUOTE مثلا من ۴ چهارشنبه ۱۰ دی لکه بینی داشتم و درست ۱۲ شب جنین سقط شد و الان دو روزه که خونریزی ندارم 

من تو گوگل خوندم ۲ تا رص اچ دی قبل ۷۲ ساعت بخورم و بعد ۱۲ ساعت دوباره دوتا باید بخورم . اما من تا حا ...

عزيزم شما تازه سقط كردي رحمت به اين زودي نميگيره 

به نظرم نهور بازم هرجور خودت ميدوني