aidoon مدیر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 عنوان کلانه🤤🤤😍😋 | مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 44 پست سلام عزیزان از اونجایی ک خیلی در مورد دستور پخت کلانه ازم پرسیدین من طرز تهیه شو از مادرم گرفتم و اینجا میذارم😋امیدوارم که درستش کنید و لذت ببرید🥰کلانه 1399/10/19 | 08:24 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aidoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 این طرز تهیه کلانه برا کدام شهره؟ کردستان عزیزم😊
دریمکچر عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 1237 تازه دوغ هم پشتش بخوری😍😍🤤 وای نگو😍دلم تنگ شد خیلی وقته نخوردم هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی
aidoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 وای نگو😍 دلم تنگ شد خیلی وقته نخوردم 😍😍 انشالله بهار بیاد میخوری😁
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8904 تازه دوغ هم پشتش بخوری😍😍🤤 وای عالی یا با ماست موسیر منم یبار با همسرم سقز یه پارک بود داشتن دست میکردم همونجا گرفتیم به حدی خوشمزه و نازک بود که مادرمم تو عمرش اینقدر خوشمزه درست نکرده بود خیلی خوشمزه بود تازه یه اقا داشت درست میکرد psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
aidoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 وای عالی یا با ماست موسیر منم یبار با همسرم سقز یه پارک بود داشتن دست میکردم همونجا گرفتیم به ... نوش جونتون عزیزم 🥰🥰والا من مامان بزرگم درست میکنه اصلا دل ادم قیلی ویلی میره😂
pary12 عضویت: 1394/01/25 تعداد پست: 8904 کردستان عزیزم😊 این قسمت تفت دادن پیار چه رو نداریمخمیر مایه رو هم شکر و روغن زرده تخم مرغ نمیزنیم مثل خمیر نون در ست میکنیم psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
aidoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 این قسمت تفت دادن پیار چه رو نداریم خمیر مایه رو هم شکر و روغن زرده تخم مرغ نمیزنیم مث ... مامانم اخرین بار اینطوری درست کرد وگرنه ماهم همینجور ک میگی درست میکنیم تازه ما با پیچک درست میکنیم با پیازچه هم میشه ولی با پیچک ی چیز دیگه ست😍😍🤤
نه_فرشته_ام_نه_شيطان عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 1446 خيلي ممنونم لطف كرديد😇 💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫 عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇
parsa5525 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1283 کردستان عزیزم😊 ما هم درست میکنیم ولی با تخم مرغ و شکر اول باره میشنوم تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. سعدی
aidoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 ما هم درست میکنیم ولی با تخم مرغ و شکر اول باره میشنوم اوم میدونم چجوری درست میکنید اونجوری هم میپزیمولی این یکیو مادرم از تو ی کانالی دید درست کردشوگرنه همون روش روالی که همه درست میکننو ما هم درست میکنیم مخصوصا با پیچک ن پیاز😋😋
parsa5525 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1283 اوم میدونم چجوری درست میکنید اونجوری هم میپزیم ولی این یکیو مادرم از تو ی کانالی دید درست کردش وگر ... کاملا،من فقط کلانه پیچک رو خوردم. نمی دانم چرا ولی به شخصه اعتقاد دارم کلانه اگه با پیچک درست نشه معنی خودش رو از دست میده. تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. سعدی
aidoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 کاملا،من فقط کلانه پیچک رو خوردم. نمی دانم چرا ولی به شخصه اعتقاد دارم کلانه اگه با پیچک درست ... پیاز هم خوبه واقعاولی پیچک ی چی دیگه ست👍🏻
parsa5525 عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 1283 پیاز هم خوبه واقعا ولی پیچک ی چی دیگه ست👍🏻 من با پیازچه دوست ندارم،پیچک رو میزارم تو فریزر تابستان درست میکنیم. تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد. سعدی
aidoon مدیر استارتر عضویت: 1399/09/02 تعداد پست: 16155 من با پیازچه دوست ندارم،پیچک رو میزارم تو فریزر تابستان درست میکنیم. اره ماهم همین کارو میکنیم ولی دیگه تو زمستون پیچک تموم میشه از پیاز هم استفاده میکنیم