2777
2789
عنوان

ضایع شدم

295 بازدید | 21 پست

امشب مادر شوهرم وخواهر شوهرم و شوهرش شام خونمون بودند،من تا حالا یه پسر م نگفتم به مادر حون نگو اینجا بخوابه ،اصلا نگفتم اصرار نکن بمونه موقع رفتن به مادر شوهرم گفتم بخواب قبول نکرد به پسرم گفتم چرا نمیگی مادر جون بمونه توکه دوست داشتی برگشت گفت خودت گفتی نگم بمونه یخ کردم ضایع شدم

🙊🙊🙊🙈🙈👀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😂😂😂تو باشی دیگه به بچه ات چیزی نگی الان مادرشوهرت هرجی بوده تو دلش بوده بارت کرده گفته عروس چش سفید تو چشم خوبه پشتم بده😂😂ببخشید زشوخی میکنم

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
وایی بچه واقعا ابروریزیه😑😂

چی کار کنم ؟حسابی گند زد به ابروم،مادر شوهرم ایتا هفته دیگه میخوان برن شهرستانشون چند روز پیش به ما گفتند شماهم بیایید به شوهرم گفتم بهونه جور کن نزیم امشب که حرفش شد اونم میگه خانم میگه ما نریم شهرستان .هنگ کردم منو خراب خراب کردند پسر وپدر

🙊🙊🙊🙈🙈👀
😐😐😂😂😂تو باشی دیگه به بچه ات چیزی نگی الان مادرشوهرت هرجی بوده تو دلش بوده بارت کرده گفته عروس چ ...

شوهرمم گفت تو چرا همچین سوالی واز بچه پرسیدی ،نمیدونستم میخواد بلا برام درست کته

🙊🙊🙊🙈🙈👀