2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنگ زدی ..؟؟ ب منم گفتن دو هفته اما سه چهار روز زمان برد فردا پس فردا دیگه مال تو هم می یاد 

انشااله امروز زدم ۵شنبه بود تعطیل بود چند بارم قبلش زدم گفتن تماس میگیریم 

خدایا شُکرت❤🧿
جوابش چطور بود ریسک زده بود غربالگری اولت

اره ریسک زده...جوابش همه چیزش خوب بوده ...تو هم نگران نباش احتمال نود درصد مال تو هم سالمه ...اصلانمیدونم چرا واسه همه الکی ریسک میزنه انگار مد شده بخدا 

سلام مادران بارداروبچه دار با نصب این اپیکیشن کمک میکنددوره بارداری وتربیت کودکان تاشش سالگی  هرمطلبی خواستید بخونید( مثل لالایی کودکانه)تغذیه(مادر باردارو تغذیه کودک) بازی (بازی کودکانه واسباب بازی هایه مناسب هرسن )وآلبوم رشد براثبت کامل رشد کودک ابزارهایه دیگر به مادران در دوره بارداری وتربیت کودک کمک میکند

خواستید ازلینک زیر دانلودکنید

میتونید کپی کنیدبعد نصبش کنید

https://gahvare.net/i/5f0ff8a5bd03b

اره ریسک زده...جوابش همه چیزش خوب بوده ...تو هم نگران نباش احتمال نود درصد مال تو هم سالمه ...اصلانم ...

اره من شنیدم ۳۰ ب بالا باشی ریسک میزنن دیگه نمیگن تا جواب بیاد ادم بیشتر استرس میگیره

خدایا شُکرت❤🧿
اره من شنیدم ۳۰ ب بالا باشی ریسک میزنن دیگه نمیگن تا جواب بیاد ادم بیشتر استرس میگیره

سلام گلم ان تی چند بود چند هفته بودی که سل فری برات نوشتن

واسه سلامتی نی نیم دعا و صلوات 
سلام گلم ان تی چند بود چند هفته بودی که سل فری برات نوشتن

ریسکه پایین زده بود دکترم گفت ندی هم عیب نداره ولی من خودم گفتم میدم .جوابشم ۳هفته اومد .۱۳ هفته بودم

خدایا شُکرت❤🧿