2777
2789
عنوان

مهمونی امشب😩

2261 بازدید | 154 پست

سلام بچه ها بیاین تعریف کنم چی شد 

زن عموم زنگ زد که ما داریم میریم خونه عمه ام گفت شما هم میاین بر حسب اتفاق عمه کوچیکه هم با ما بود یعنی من و مامان و عمه ام گفتیم باشه ما هم میایم شام خوردیم یه جعبه شیرینی خریدیم رفتیم عممو سورپرایز کنیم 

توی پارکینگ عموم رو دیدیم گفت من میرم تخمه بخرم کنار هم باشیم ضمنأ ما همه ماسک داشتیم و گفتیم تو خونه دور از هم بشینیم با خوشحالی وارد شدیم عمم لبخند زد اما معلوم بود جا خورده سه بار سلام دادم شوهرش جواب نداد انگار اب یخ ریختم روم فکر کنم سه سالی میشد که خونشون نرفته بودیم

ولی باز گفتم شاید جواب داده نشنیدم (شوهر عمم سردار سپاهه ،آخونده، عمم زن دومشه، همیشه نماز شب میخونه و یکسره پای قرآنه)

خلاصه نشستیم عمم رفت چایی بیاره دیدم با صدای بلند که ما میشنیدیم گفت بیخود کردن اومدن مامانم گفت پاشو بریم گفتم به خاطر عمه پنج دقیقه بشین نشست ولی داشت از حال میرفت خودمم تپش قلب داشتم عمه هم داشت التماسش میکرد که چیزی نگه ولی اون باز تکرار میکرد که چرا اومدن کرونا میگیریم پسرم جیش داشت گفت مامان جیش دارم جرأت نمیکردم ببرمش دستشویی عمه چایی اورد با دستای لرزون دستاشو گرفتم گفتم دورت بگردم اون حق داره ما اشتباه کردیم گفت ببخشید التماس میکرد با چشماش گفتم ناراحت نشو ما میریم مرده هم سرشو از پنجره کرده بود بیرون حالا به خدا ما همه سالمیم عمه التماس میکرد که بنونید اما مامانم طاقت نیاورد و با گریه رفت پایین و ما هم خداحافظی کردیم و رفتیم 

فقط گفتم خدا و پیغمبرت راهشون اینه؟ و اومدم بیرون با یه قلب شکسته و شخصیت خورد شده 

حیف اون شیرینی کوفتش بشه 

اما من میگم اگر خدایی نکرده من جای عمه بودم جلوی جمع میگفتم گمشو بیرون ولی خانوادم رو نگه میداشتم 

عموم رو بگو تخمه خریده بود دور هم باشیم😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشیدا ولی اگر بابت کرونا ناراحت بود شوهرعمه 

ناراحتیش منطقی بوده 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

من ساكت بمونم بهتره چون الان عصبي هم هستم دهنم بسته بمونه بهتره😑

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

وای چقدر بی ادب .آدم با مهمان اینجوری برخورد نمیکنه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

الهی فقط عموت با تخمه ها 😢😂

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸