2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه محلش نزار

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹

محلش نذار تا ادم شه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اصلا ارتباط با فامیل غلطه کلا بی خبالش شو امتحانشم که پس داد

فامیل زن پسرخالمه پیش همه جارزده ک منو میخاد فقط بابام نمیدونه الان همه میدونن کات کنم آبروم نمیره؟

اومم اگ اون مغروره من بدتر میشم

در کل پسرا جنبه محبت زیادی رو ندارن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره والا بخدا اینقد بیخیال شده حالا ک فهمید بهش اهمیت میدم 

منم تجربه تورو داشتم  اون زمانی انقد درگیر من بود حتی وقتی زنگ میزد ازش بدم میومد حالا کاملا برعکس شده ببین زمان میگزره و همه چیز تغییر میکنه باید اینو قبول کنی چون اون زمانی درگیر توبود و بهش اهمیت نمیدادی حالا تو باید زجرشو بکشی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز