2777
2789
عنوان

پاهاتو بذار توی آب نمک ....

41690 بازدید | 4 پست

یکی از روشهای موثر برای دفع انرژی منفی از بدن ، آب نمک درمانی هستش

آب نمک درمانی را به ویژه هنگامی باید انجام بدید که نشانه های زیر را تجربه کنیم :

ـ خواب آلودگی

ـ کاهشِ انگیزه

ـ ناتوانی در تفکر

ـ افکارِ بیش از اندازه به خصوص افکارِ منفی

ـ خشم یا سایرِ عواطفِ شدیدِ ناخوشایند

ـ استرس

ـ هرگونه بیماریِ جسمی

در موارد ِ شدیدتر ِ پریشانی ، برای نتایجِ بهتر، آب نمک درمانی می تواند 3 -2 بار در روز با فاصله ی زمانیِ 3 -2 ساعته تکرار شود.

روش انجام :

تا 50% از یک سطل یا تشت با آب پُر شود تا هنگام غوطه ور شدنِ پاها ، آب ، قوزک ها را فراگیرد.

دو قاشقِ غذاخوری سنگِ نمک ( نه نمک بازاری و شیمیایی! ) افزوده شود.

خالصانه و همراه با ایمان برای پاک شدن از هر گونه انرژیِ سیاه و منفی به درگاهِ خداوند دعا کنید.

_ در حالی که پاها در آب غوطه ور است، راست بنشینید. فاصله ی بین پاها 3 -2 سانتی متر باشد. این امر به خنثی شدنِ بیشینه ی انرژیِ منفی کمک می کند. اگر پاها با هم تماس داشته باشند، آنگاه خنثی کردنِ انرژیِ سیاه از طریقِ پاها دشوار خواهد شد.

_ پاها در آب نمک به مدّتِ 15 -10 دقیقه باقی بمانند.

_ در آخر ، آبِ سطل را در توالت خالی کنید و سطل را با آب تمیز آب کشی کنید.

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩
عزیز اون سنگ نمک نیست ، اون نمک اپسوم که به نمک حمام هم معروفه

نه عزیزم .. سنگ نمک ( نمک ِ کان یا نمک معدن ) منظوره.. که طیف رنگی مختلفی هم داره .. صورتی ، آبی ، سفید و ...

حالا شاید فرضاً با نمک دریا یا حتی فرضاً با نمک اپسوم هم بشه همین روش رو انجام داد

ولی اینجا منظور سنگ نمک هستش که همینطور که گفتم نمک ِ معدن یا نمک ِ کان هم بهش میگن

🚩🚩 سختی های زندگی به من یاد داد بی اهمیت ترین چیز توی مسیر زندگی حرف ِ مردمه . . . 🚩🚩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم .. سنگ نمک ( نمک ِ کان یا نمک معدن ) منظوره.. که طیف رنگی مختلفی هم داره .. صورتی ، آبی ، س ...

نه عزیز این سنگ نمک که شما میگی کلرید سدیم هستش و کمی احساس خستگی رو کم می‌کنه اما خیلی ضرر داره و باعث خوردگی پوست میشه به اصطلاح شوره میزنه 

اما نمک حمام یا نمک اپسوم  از منیزیم خالص هستش که آهن و مس و بعضی مواد معدنی دیگه هم داره و خیلی برای بدن مفیده ، مثل بلور های سفیده و فقط باید با این نمک بدن رو ماساژ داد یا پا رو در آب گذاشت ، میتونی یه سرچ کنی تا متوجه منظور من بشی ، داروخونه ها هم دارن 

نه عزیز این سنگ نمک که شما میگی کلرید سدیم هستش و کمی احساس خستگی رو کم می‌کنه اما خیلی ضرر داره و ب ...

نه عزیزم

یه پبج براتون میذارم خودم هم این پیج رو دنبال میکنم توی اینستاگرام . اتفاقا سنگ ِ کان یا معدن ، طبیعی ترین و بهترین نمکه .. که اتفاقا توی ترکیبش ، پتاسیم و تمام عناصری که برای بدن مفیده رو داره .

این آیدی اون پیجه توی اینستاگرام هستش :

amir_stonee

این آیدی رو توی اینستاگرام سرچ کن عزیزم که اطلاعاتت راجع به سنگ نمک یا همون ( نمک ِ کان ) بره بالا