2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۱ اره یا ن؟؟؟؟

1158 بازدید | 24 پست

من  ۹۹ کنکور داشتم ولی خب چون نخوندم و کلا شرایطم خوب نبود نرفتم رشتمم تجربی بود

ادم درس خونیم نبودم که برا درسام کلی وقت بزارم و چند دور بخونم ولی نمراتم بد نبود 

الان کلا دانشگاه نرفتم گفتم بعد کرونا برم ازاد بدون کنکور ولی الان هرچی پرستار میبینم حسرت میخورم دیگه واقعا دلم میخواد دوباره درس بخونم و کنکور بدم 

(😐اما الان نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم برم کلاس ثبت نام کنم یا پکیج اموزشی چیزی بخرمممم؟؟؟)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و هیچ وقت نرو به رشته الکی بخون که آینده شغلی نداره و فقط مدرکه ..... شما خیلی جوانی تلاش کن بخون قدم قدم جلو برو انشاالله رشته خوب دانشگاه خوب بیاری ....کل زندگی و ایندت عوض میشه

و هیچ وقت نرو به رشته الکی بخون که آینده شغلی نداره و فقط مدرکه ..... شما خیلی جوانی تلاش کن بخون قد ...

اینم حرفیه ولی خب من مدرسم دولتی بود اصلا نمیتونم خودمو با کسایی که مدرسه های خاص میرن مقایسه کنم یجورایی امیدی به قبولی رشته بهتر ندارم

اینم حرفیه ولی خب من مدرسم دولتی بود اصلا نمیتونم خودمو با کسایی که مدرسه های خاص میرن مقایسه کنم یج ...

چرا گلم ...اصلا ربطی نداره .....پسر عمه ام تیز خوشان میخوند با امکانات فراوان سال سوم قبول شد در حالی که پسر خاله بابام پدرش بی سواد و یه خانواده متوسط سال اول پرستاری آورد مدرسه دولتی بود کلاسم نداشت می‌گفت روزی ۸ تا ۱۲ ساعت درس خونده ....فقط و فقط اراده و با دقت و مفهومی خوندن و کتاب تست خوب می خیلی سبز و اینا برای تمام درس ها ...بهت قول میدم اگه هر کتابی دو دور بخونی و تمام تست ها رو بزنی قبولی حتما ...... اپلیکیشن آلا رو نصب کن فیلم تمام درسها رو رایگان داره استفاده کن  

چرا گلم ...اصلا ربطی نداره .....پسر عمه ام تیز خوشان میخوند با امکانات فراوان سال سوم قبول شد در حال ...

وای چه قدر خوب حرف میزنید کلی انگیزه گرفتممممم 

مرسسیییی❤❤❤❤❤

من ۱۴۰۱ کنکور دارم نطر من بخوای برو کتاب جامع بخر درس نامه هاشون رو هم خوب بخون اکه وقت داری همه تست هارو بزن نکته تست هارو یاد داشت کن گوشه ی کتاب اگه وقت همه تست هارو نداری تست هایی که کنارشون نوشته کنکور فلان سال و قلمچی اونا رو بزن تعلیفی هارو نمیخواد بزنی

مثل بعضیا تو‌لندن بزرگ ‌نشدم امضا انگلیسی بزارم 🙄😏
اینم حرفیه ولی خب من مدرسم دولتی بود اصلا نمیتونم خودمو با کسایی که مدرسه های خاص میرن مقایسه کنم یج ...

من که مدرسه خاصم وضعیتم یچه ها خودمون میبینم 🤣🤣🤣 شما بخون قبولی 

ماهم الکی الکی قبول شدیم اومدیم این مدرسه

مثل بعضیا تو‌لندن بزرگ ‌نشدم امضا انگلیسی بزارم 🙄😏

عزیزم خصوصی پیام بده تاا راهنماییت کنم

مشاوره فقط ماهی ۵۰اگه بتونی یدوست هم بیاری

یه هفته بصورت رایگانه بهت برنامه میدم و تمام زیر و بم کنکور واست توضیح میدم اگه راضی بودی تمدید کن 

عزیزم خصوصی پیام بده تاا راهنماییت کنم مشاوره فقط ماهی ۵۰اگه بتونی یدوست هم بیاری یه هفته ...

سلام عزیزم میشه منو راهنمایی کنی

من دوازدهمم ولی پایه دهم و یازدهم تست کار نکردم این کتاب‌هایی ک میگم لطفا میگی که پایه بخرم یا جامع و اینکه هر دو جلدشونو بخرم یا نه 

زیست iQ

شیمی مبتکران 

فیزیک گاج نقره ای 

زبان مبتکران 

دینی سفیر خرد بهتره یا گاج طلایی جامع؟

عربی میکرو طلایی گاج یا خیلی سبز؟ یکی از دوستان گفت ک عربی ب زبان ساده هم خوبه به نظرت کدومش بهتره؟

من عربی خیلی ضعیفم و وقتتم کمه...

مرسی از اینک وقت گذاشتی بخونی🌸💕