2789
عزیزم به مرد که تعلق نمیگیره این چه حرفیه.ی کم تحقیق کن.پسرا از هجده سالگی چیزی بهشون تعلق نمیگیره

بله درسته ولی بخاطر درس خوندنش بهش تعلق گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه به مرد که حقوق پدر تعلق نمیگیره فقط به خانم مجرد تعلق میگیره 

چی بگیم والا میگه درس میخونده فک کنم قراره تا اخر عمرش درس بخونه حقوق باباهه قط نشه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

عقد کنیم ولی ثبت نه چون میگه حقوق قطع میکنن

چرت میگه پدر که فوت کنه بیمه اش به حساب مادر واریز میشه اگه مادر هم نباشه به حساب دختر! به پسر هم تعلق نمیگیره بیمه از ۱۸ سالگی به بعد....‌بهش بگو اگه میخواد که عقد کنه زودتر هر دو راحت شین اگه نمیخواد هم دنبال بهونه نگرده بهم بزنین خودتونو همین اول کاری راحت کنین

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
چرت میگه پدر که فوت کنه بیمه اش به حساب مادر واریز میشه اگه مادر هم نباشه به حساب دختر! به پسر هم تع ...

بله همین کارو میکنم عزیزم تواین تاپیکمم ی نگاه ب نظری ک خواستم بنداز

بله همین کارو میکنم عزیزم تواین تاپیکمم ی نگاه ب نظری ک خواستم بنداز

کدوم نظر؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
و ی نظر دیگه اومده خاستگاریم ...و قراره عقد کنیم واسه کارشناسی قبول شده میگه صب کن  تا دوسال دی ...

اینو میگی؟

بله 

بهش بگو قرار نیست ما جلوی پیشرفت همدیگه رو بگیریم ما میتونیم عقد کنیم هردو درسمونو ادامه بدیم یا توی شغلمون پیشرفت کنیم ما قرار نیست مانع هم باشیم! بهش بگو ببین دلیل اصلیش چیه که این حرفا رو میزنه