2777
2789
عنوان

خرید از سایت nini_kala

54 بازدید | 6 پست

سلام کسی ازین سایت خرید کرده من کالسکه و گهواره خریدم 9روزه سفارش دادم ولی نفرستادن میگن چون گهواره چوبیه باید آماده شه استرس دارم ترو خدا اگه خرید کردین بگین 

تا حالا خرید نکردم . نگران نباش ان شاءالله موردی پیش نمیاد

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایتش معتبره .تو سایتش نوشته دو هفته تا یک ماه طول میکشه تا بیاد. چیا سفارش دادی ؟ چ قیمت؟

اخه دوتا سایت داره یکی با خط فاصلس یکی نیست بعضیا میگن این سایتش بهتره بعضیا میگن اون یکی سایت بهتره😕کالسکه و گهواره چوبی سفارش دادم بهم گفت چون کار چوبی سفارش دادین یکم زمان میبره آماده شه من اینقد اینجا چیزای مختلف خوندم ترسیدم باردارم هستم نمیخوام استرس داشته باشم ای کاش نمیخوندم 

اخه دوتا سایت داره یکی با خط فاصلس یکی نیست بعضیا میگن این سایتش بهتره بعضیا میگن اون یکی سایت بهتره ...

نه بابا استرس نداشته باش . پروانه فعالیت دارن هیچی نمیشه.

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
اخه دوتا سایت داره یکی با خط فاصلس یکی نیست بعضیا میگن این سایتش بهتره بعضیا میگن اون یکی سایت بهتره ...

هر دوتا سایت مال خودشونه و به شدت بی ادب و دروغگو هستن قرار بود سفارش من رو همون روز بفرستن اما زدن زیرش و گفتن طول میکشه تا الان ۲ هفته شده نفرستادن داستان خرید شما به کجا کشید؟