2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاین

148 بازدید | 22 پست

میخوام یه نفرو توجیح کنم نمیدونم چی بگم

ایشون به من میگه اگه خداوند بی نیازه پس چرا پیامبر وجود داره میگه خدا ب پیامبر نیاز داره ک پیام رو مردم برسونه 

یا مثلا میگه هنگام دعا کردم چرا مستقیم خواستمون رو از خود خدا نمیخوام چرا امان رو توسل قرار میدیم؟؟

دوستان این سوال شخصی از من حالا من چجوری توجیح کنم با دلیل بگین لطفا 🙏😘

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
فکر کنم بانوی بی نشان بتونن جواب دهند به این مسئله

میشه تگ کنی😘❤

Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری  مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه تگ کنی😘❤

@بانوی_بی_نشان    

عذرخواهی میکنم تگ تون کردم .ممنون میشم در تاپیک شرکت فرمایید 🌹

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

@بانوی_بی_نشان    

مرسی

من خودمم مستقیم از خدا درخواست میکنم عزیزم.در بیشتر مواقع 

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیزم بهش بگو اماما یه واسطه هستن خدا خودش که نمیتونه بیاد مستقیم چیزی به ما بگه خدا پیامبران رو آفرید تا واسطه خدا و بنده هاش باشن وهمچنین خدا پیامبران رو از خود مردم انتخاب کرد تا مردم براشون قابل پذیرش باشه.چون اماما پاک هستن ما اماما رو واسطه میکنیم که از خدا بخواد حاجت ما رو بده

من خودمم مستقیم از خدا درخواست میکنم عزیزم.در بیشتر مواقع 

دقیقا منم چند سالی هست مستقیم خواستم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سوال دوم رو اینطوری جوابش بده:

متوسل شدن ب اماما مثل این میمونه ک مثلا من یه چیزی از رییسم میخوام 

ولی میام یه شخصی ک میدونم  خیلی برای رییسم  عزیز و قابل احترام هست رو واسطه قرار میدم و به واسطه اون شخص خواسته ام رو به رییسم میگم 

که انشاالله رییسم به حرمت اون شخص اون چیزی ک میخوام رو بهم بده

خدا نیاز نداره مابه پیامبر نیاز داریم چون ذات خدا انقد پاک و منزه که مستقیم  ظرفیتش رو نداشتیم تا اعجاز خدا که قرآن و کتب دیگرش هست رو بپذیریم باید حتما واسطه ای قوی و پاک همچون پیامبر باشند تا مردم رو هدایت کنند  اون واسطه ها هم بخاطر این که نزد خدا عزیز هستن ما شفیع قرار میدهیم تا به حاجاتمون برسیم 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

خدا به پیامبر نیازه نداره چون واجب الوجوده و نیاز به غیر نداره اما از اونجایی ک ماها ممکن الوجودیم و نیازمند و خدا ابا دارد ک امور را بجز اسبابشون راه بندازه(ابی اللله ان یحری الامور الا باسبابها) پس به پیامبر نیازه.

برای دعا.....خیلی هم خوبه مستقیم ب خدا بگه...درخصوص گفتن ب امام...نگاه ما خودمونم وقتی ی کاری از ی نفر میخوایم ی نفر ک براش عزیزه رو واسطه قرار میدیم تا کارمون راه بیوفته..اینجام همینطوره...فقط چون امام ها و پیامبر پاک تر و نزدیک تر ب خدان و عزیز تر میخوایم ولسطه بشن بین ما و خدا....

خداهم ب پیامبر نیاز نداره ...مانیاز داریم....نشونه های وجود خدا همه جا هست....ولی چون از درک ما خارجه و خود ب خود هدایت نمیشیم برای ما فرستاده شدن

او دنیا نزدیکه عامو.....قیامت نزدیکتر.....

اولا که خدا به پیامبر نیاز نداره انسان ها به پیامبر نیاز داشتن تا بتونن به حرف خدا پی ببرن چون انسان موجود کاملی نیست و خیلی چیزا تو ذهنش نمیگنجه و عظمت خدارو درک نمیکنه پس یک انسان رو مامور میکنه تا انسان های دیگه بتونن متوجه کلام خدا بشن و این ک ما میتونیم از خدا خواسته هامون رو طلب کنیم ولی چون ائمه بهترین مخلوق خدا و معصوم بودن پس پیش خدا مقرب تر هستند پس ما میگیم ک لطفا شما ک بهترینایید و پاک و مبرا از گناهید سفارش مارو پیش خدا بکنید 

اینا کاملا واضحه اگر کسی خودشو نزده باشه به خواب به راحتی متوجه میشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
سوال دوم رو اینطوری جوابش بده: متوسل شدن ب اماما مثل این میمونه ک مثلا من یه چیزی از رییسم میخوام&n ...

ولی خب خدا و رئیس فرق دارن .مقام خدا چیز دیگری است ...

این مثال باعث نمیشه که مقام خدا و یک انسان (یعنی رئیس) که عاری از گناه هم نیست یکی بشه ...

من خودم را گذاشتم جای مخاطب و جواب دادم .اینجا گیر بدم که همه گیرها برطرف بشه و اسی جواب جامعی بده به دوستش😁😁