2777
2789
عنوان

بورس سهم خاص

230 بازدید | 6 پست

دوستانی که گفته بودم غدام بخرین حواستون باشه الان جای حساسیه احتمال اصلاح سهم هس اما دقیق نمیدونم کدوم قیمت اما اگه اصلاح هم بکنه موقته کسایی که قصد خرید دارن وقتی اصلاح کرد پایین ترین قیمت بخرن کسایی که سهمو دارن یا سیو سود کنن موقع اصلاح یا بفروشن کلا از پایین بخرن من خودم سهمو نگه میدارم چون ما هدف گذاری کردیم اما نمیخوام شرمندتون بشم از شنبه حواستون به سهم باشه اگه دیدین داره منفی ۴ رو رد میکنه کارایی که گفتمو بکنین نه اگه دل و جراتشو دارین و اهل ریسکین نگه دارین چون ما تلاش میکنیم افزایش سرمایشو بگیریم 😊

ایجا با عشق و انرژی مثبت بیاین (هیج دردی وجود نداره که درمان نداشته باشه)

نظرت راجبع غزر چیه....سه هزارتا سهم دارم...هیچی از بورس نمیدونم....میگن افزایش سرمایه ش اومده...باید کار خاصی انجام بدم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظرت راجبع غزر چیه....سه هزارتا سهم دارم...هیچی از بورس نمیدونم....میگن افزایش سرمایه ش اومده...باید ...

نه عزیزم کار خاصی لازم نیس  میدونی اکثریت سهما خیلی افت کردن برای ورود خوبن اما به دید بلند مدت چون بورس ایران یا نوسان خوبی میده یا برا بلند مدت خوب نتیجه میده  مشخص نیس بر طبق تحلیل جلو نمیره متاسفانه  برا همین من سهمی که ازش مطمنم رو پیشنهاد دادم بقیه سهما  حالت شانسی داره مگه اینکه خوب بلد باشی و بتونی نوسان بگیری مثلا ما روزانه از نوسان 15 تا 20 درصد کم کمش سود برمیداریم

لپارسم تحلیل کن لطفا 

فعلا برای ورود خوب نیس مگه اینکه مقاومتشو بشکنه اگه داریش فعلا نگه دار 

فعلا برای ورود خوب نیس مگه اینکه مقاومتشو بشکنه اگه داریش فعلا نگه دار 

سلام لطفاً هروقت اصلاح غدام تموم شد بگو ماهم بخریم عزیزم ممنون

من داشتم خودم پیام شما رو که دیدم فروختم ازت خیلی ممنونم