2777
2789
عنوان

کدوم کار ارایشگری درامدش بیشتره؟

105 بازدید | 10 پست

سلام به همگی ،یه سوال داشتم بنظرتون کدوم رشته ارایشگری درامدش بیشتره؟خودم بین ناخن کار و کاشت مژه و لیفت ابرو میخوام انتخاب کنم.کار ناخن خیلی زیاد شده و وسیله هاشم گرونه.نظر شما چیه؟

♥️

کاشت مژه خوبه بری هزینه اش نسبت به ناخن کمتره 

خدایا آرزوهای همه ماها برآورده کن چی میشه اخه؟😍💜 🧿 دختر هتروکرومی (چشم دورنگ) که هیچوقت و اصلا لنز نمیذارد و چشماشو که خدا بهش هدیه داده رو دوستش داره💙🖤 هرکی امضای منحصر به فرد رو داره بهتره به امضای هم گیر ندیم و کنایه نزیم😁😊   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم بهتره بنظرتون؟

اموزشگاه ک بری اگ خوب باشه تخصصی یاد میگیری تو وقتت هم صرفه جویی میشه هزینه هاش هم کم نیس و مدرک میگیری 

ارایشگاه هم اگه به اسم یاد گرفتن و پول دادن و مدرک میری همون میشه اما اگ ب اسم کاراموز میری کلی وقت ازت میگیره خودت باید دنبال کار باشی کلی کار دیگه هم رو سرت میریزن و یجورایی بیکلاس هم هست ولی تجربه میگیری 

این دوتا جفتش باید باشن تخصص و تجربه 

جای عالی آموزش ببینید و تمرین کنید دیگه نگران خراب کردن ابروها هم نیستین البته باید به این کار هم علاقه داشته باشید

اما در کل بهترین جا برای آموزش میکروبلیدینگ آکادمی مریم حمزه ای

مریم حمزه ای تنها مستر بین المللی منتخب اروپا، دبی، برزیل و ترکیه هستن و همینطور تنها استاد برگزیده اتحادیه آرایشگران کل کشور در سازمان فنی حرفه‌ای ایران در رشته میکروبلیدینگ, مدرکی که میگیرید هم بین المللی

این لینک آکادمیشون

این ویدیو هم حتما ببینید