2821
2789
عنوان

شمالیا بیاین

82 بازدید | 5 پست

اقا دوست شوهرم گفته برنج اونجا برنج طارم تا 33 ایناس

هاشمی تا 38 اینا 

اینجا چهل وخردیه 

شوهرم گفته بخره

چون اینا اصلااااا بو نداره خوبم نیس

شما چند میخرید؟ میخام ببینم الکی گفته تو رودربایستی نباشه بنده خدا یهو

نه همینقدره

🇮🇷وطنم جان و تنم، وطنم ،وطنم،وطنم🇮🇷 همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

درسته تقریبا من بابلم طارم محلی قیمتش ۲۷تا ۳۰

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن دیوار رشت خودت قیمت برنج ببین. تازه به نظرم یه کم گرون گفته. هاشمی ۳۰ تومنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
بزن دیوار رشت خودت قیمت برنج ببین. تازه به نظرم یه کم گرون گفته. هاشمی ۳۰ تومنه

مگه تو دیوار برنج واینا هم میفروشن

من فک کردم مال ماشین و زمین ووسایل خونه وایناست

خوراکی هم هست://

مگه تو دیوار برنج واینا هم میفروشن من فک کردم مال ماشین و زمین ووسایل خونه وایناست خوراکی هم هست:/ ...

آره، سرچ کن برنج

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.