armghn مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 541 عنوان تغییر وزنم 102 بازدید | 10 پست هر موقع از خانواده دورم..کاهش وزن شدید میگیرم یع مدت خابگاه بودم سر ۲۰ روز نشده بود ۵ کیلو وزن کم کزدم..با اینکه بیشتر میخورم و استراحت میکنمولی پیش خانوادم تپل میشم چرا اخه 1399/10/18 | 21:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثریا50 عضویت: 1389/08/08 تعداد پست: 6782 خوشا بحالتمن فقط چاق میشم همیشه باید مواظب خوراکم باشم إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ???? چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مىگوید باش پس [بىدرنگ] موجود مىشود (??)
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9942 شاید اعصابت بهم میریزه و فکر و خیال میکنییا ترازوی خونتون خرابه آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
armghn مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 541 شاید اعصابت بهم میریزه و فکر و خیال میکنی یا ترازوی خونتون خرابه نه ترازو اوکی هسولی خابگاه عین استخون میشم
yektam عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 2508 شاید پیش خانواده خوش میگذره یا چیزای مقوی تر میخوری ،من خودمخوابگاه باشم غذای خاصی درست نمیکنم فقط یهچیزی که سیرم کنه وسریع برم سراغ درسم ولی توخونه غذای مفصل میخورمبا سالاد وترشی وغذاهایی سختی که توی خوابگاه نمیشه درستشون کرد،شاید شما همهمینجوری هستی ونمیدونی :\
خاتوووون عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 798 خوشبحال دوتاتون.من اصلا تکون نمیخکرم.نه چاق میشم نه لاغر.مانتوی عقدم بعد پنج سال هنوز اندازمه....رشد وزنم خیلی ریز و نامحسوسه یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9942 نه ترازو اوکی هس ولی خابگاه عین استخون میشم غصه دوریشونو میخوری حتمایا آب و هوات عوض میشه اینجوری میشی آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
armghn مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 541 😂😂😂😂😂 مامانت زیاد میرسه بهت ها باورت میشه یه هفته که میام خونه، ۴ کیلو اضاف می کنم..صوزتم پر میشه..ولی خابگاه عین استخون میشم ..خیلی ضعیف میشم
armghn مدیر استارتر عضویت: 1399/02/25 تعداد پست: 541 غصه دوریشونو میخوری حتما یا آب و هوات عوض میشه اینجوری میشی اره غصه میخورم
عشقم_پسرم_ساجد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 9942 اره غصه میخورم پس از اونه دیگ آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند