2821
2789
عنوان

تغییر وزنم

102 بازدید | 10 پست

هر موقع از خانواده دورم..کاهش وزن شدید میگیرم 

یع مدت خابگاه بودم سر ۲۰ روز نشده بود ۵ کیلو وزن کم کزدم..با اینکه بیشتر میخورم و استراحت میکنم

ولی پیش خانوادم تپل میشم 

چرا اخه

خوشا بحالت

من فقط چاق میشم همیشه باید مواظب خوراکم باشم

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید پیش خانواده خوش میگذره یا چیزای مقوی تر میخوری ،من خودم‌خوابگاه باشم غذای خاصی درست نمیکنم فقط یه‌چیزی که سیرم کنه و‌سریع برم سراغ درسم ولی توخونه غذای مفصل میخورم‌با سالاد و‌ترشی و‌غذاهایی سختی که توی خوابگاه نمیشه درستشون کرد‌،شاید شما هم‌همینجوری هستی و‌نمیدونی :\ 

خوشبحال دوتاتون.من اصلا تکون نمیخکرم.نه چاق میشم نه لاغر.مانتوی عقدم بعد پنج سال هنوز اندازمه....رشد وزنم خیلی ریز و نامحسوسه

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم