بچه ها من دستور شامی رواینجاکرفتم البته سبزهاشو الان درست کردم اصلان خوب درنیومد
گوشت چرخی سیب زمینی تخمرغ سبزی
دونمونه پختم نمتونه اول سبزیش تره گشنیز جعفری شنبلیله بود
بعد نمونه بعدی مزه نعناع ترخون استفادکردم ب اینم تخمرغ زدم ولی اصلان طعم نداشت
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵ ۹/۹/۹۹
اینو نمیدونم ولی دفعه بعد گوشت چرخ کرده و یه پیاز رنده کن توش و یه سیب زمینی کوچیک رنده کن ادویه بزن . ماهیتابه رو داغ کن روغن اصلا نریز .کتلتو میخوای گرد درست کن یا هرجور که دوست داری بچین تو ماهیتابه گوجه حلقه کن بچین رو کتلتا درشو بذار و زیر ماهیتابه رو کم کن تا بخار پز بشه معرکه میشه پسرم اینطوری خیلی دوست داره تا سرخ شده
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
پیاز چی؟ ما به شامی سیب زمینی نمیزنیم، آرد نخودچی میزنیم
پیاز رنده کردم شما چجوری درست میکنن
بعد ازدوتا بارداری پوچ که هر دوبارهم کوتاژشدم بعد عمل هسیتروسکوپی که انجام دادم بعد کلی زجری که کشیدم آبان امسال بی بی چکم متبت شد هر روزباید امپول بزنم روزی ده تا قرص باید بخورم حالا میشه برام دعا کنی صلوات برام بفرستی نی نی ام صیحیح سالم بیاد بغلم سرنمازاتؤن برام دعا کنید ازخدا بخاید صیحیح سالم بیاد بغلم اللهم صل الله محمد وآل محمد{وعجل فرجهم} سال ۹۵ ۹/۹/۹۹
اینو نمیدونم ولی دفعه بعد گوشت چرخ کرده و یه پیاز رنده کن توش و یه سیب زمینی کوچیک رنده کن ادویه بزن ...
انپقت بدون روغن خراب نمیشه
نه بابا خیلی خوشمزه میشه بخارپز میشه دیشبم درست کرده بودم عالی بود
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
چه جالب من اصلاً نشنیده بودم، وا نمیره یا بچسبه به ماههیتابه؟ ماهیتابه تون تفلونه؟
نه خیالت راحت نمیچسبه وا هم نمیره . عکس بلد نیستم وگرنه میذاشتم عکسشو . از سرخ کردن خیلی خوشمزه تره