2777
2789
عنوان

قهرکردن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 63 پست
بعد اومد واسه همون یکدونه حرف!!!؟؟؟

گفتم که تا خونوداش رسما عذرخواهی نکردن نرفتم خودش هزاربار اومد البته مادرش بعد فهمید همه چیو منم بهش گفتم از این ببعد چون واسه تربیت بچت وقت نزاشتی یه چیزی بگه ده برابر میشنوه

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد اومد واسه همون یکدونه حرف!!!؟؟؟

بزارید یه چیزی رو بگم براتون . کلا آقایون در حرف زدن مخصوصا در جمع مردانه راحت هستن . مثلا بارها دیدم که به شوخی باهم حرف ها نامناسب زدن اما چون شوخی بوده به دل نگرفتن و اتفاقا خیلی گرم شدن . ولی خانوما اینطوری نیستن اینم به خاطر احساساتشونه واسه همینه که یک مقدار در حرف زدن بیشتر دقت میکنن

گفتم که تا خونوداش رسما عذرخواهی نکردن نرفتم خودش هزاربار اومد البته مادرش بعد فهمید همه چیو منم بهش ...

بدبخت رو من خیلی تا حالا داد زده بودم‌ البته در دعوا سرش سره گیرهای الکی که میداد  ولی نرفته بود اینبار اصلا الکی رفته

بدبخت رو من خیلی تا حالا داد زده بودم‌ البته در دعوا سرش سره گیرهای الکی که میداد  ولی نرفته بو ...

بیچاره چقد تحمل داشته برو نازشو بکش یا یه بزرگتر ببر حتما اسون بدستش اوردی ولی نزار اسون از دستت برع منم شوهرم 8سال واسه رسیدن بمن جنگید

بیچاره چقد تحمل داشته برو نازشو بکش یا یه بزرگتر ببر حتما اسون بدستش اوردی ولی نزار اسون از دستت برع ...

فعلا گذاشتم کم محلی دیگه بلاک چون خیلی پیام و گل و طلا و کادو ....این همه برا عذرخواهی کافی نیس!

فعلا گذاشتم کم محلی دیگه بلاک چون خیلی پیام و گل و طلا و کادو ....این همه برا عذرخواهی کافی نیس!

نه کافی نیس انقدم طلاتو به رخ نکش حتما تو.زندگی ام همش بهش میگی هرچی خواستی واست خریدم انقد پول بهت دادم و....چقد منت میزاری