2777
2789
عنوان

قهرکردن

341 بازدید | 63 پست

با سلام خدمت اعضا سایت توی سرچ کردن با این سایت آشنا شدم خواستم اینجا سئوالی مطرح کنم که شاید بتونید کمک کنید چند روزی خانم بنده قهرکرده و رفته خونه پدرش من دعوای زیادی باایشون نکرده بودم و روزدوم هم از ایشون عذرخواهی با پیامک کردم و ....ولی الان ۱۵روزه رفته چندبار دیگر هم بهش پیام دادم و گل خریدم و شیرینی و طلاو  .....دوباره باز رفتم گل و کادو ولی انگار نه انگار دیگه غرورم له شده بلاکش کردم به نظرتون کم محلی در این وضعیت جواب میده ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره کم محلی کن

اقاهستم سایت مال بابات یا شوهرت انداخته پشت قباله ازدواجت که به من میگی خاله زنک!! ...................دِ آ خِ بِگو دِلِتو کی بُر زَد مَگِه اَز توُ نِمیپُرسَم دااااااااااد نَزن این رابِطَرو کارای تُ داد بِ باد نََ مَن آخَرَم دیدَم دَستاتوُن باهَمَن داد نَزَن ساکِت شوُ حَرفام بازَم  هَس

اصلا کم محلی رو خانما جواب نمیده

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بستگی دارع درباره چی دعواتون شده باشه

احترام گزاشتن ب عقاید دیگران نشانه شخصیت شماست دوست عزیز🙂🌴☀️🌵💋..........با افتخار پرسپولیسی ام ♥️♥                    مین را ایذییت نیکینید🦖😅