2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام من دو روز دیگه موعدمه بی بی چک زدم اولیش که مدیکور بود درجا هاله انداخت و بعدیش که روژان بود اصلا هاله ننداخت تا یکی دو ساعتم هیچی نبود انداختمش یه گوشه ای بعداز جندساعت که خواستم دور بندازمش دیدم مثبت شده بنظرتون حامله ام؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
سلام من دو روز دیگه موعدمه بی بی چک زدم اولیش که مدیکور بود درجا هاله انداخت و بعدیش که روژان بود اص ...

آره عزیزم مبارکه آزمایش برو حتما چن روز دیگ و یک بی بی چک دیگ بزار فردا 😍واسه ما هم دعا کن. از تجربیاتت بگو این ماه چند روز اقدام داشتی به نی نی فکر می‌کردی 

خدایا شکرت

https://uupload.ir/files/ru20_img_20210107_104013.jpg

لژفا ببینید عکس بی بی چکمو😥 از آزمایش نیترسم.مگر زمانی که بی بی چکم درجا دوتا خط قرررمز بندازه

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
https://uupload.ir/files/ru20_img_20210107_104013.jpg لژفا ببینید عکس بی بی چکمو😥 از آزمایش نیترس ...

ایشالله بارداری گلم واست دعا میکنم الان دارم چله حدیث کسا میخونم تو یادم هستی

خدایا شکرت
بله  مبارکه ، روژان دقیق نیست

خب اونی که مثبت شد روژان بود😔 یعنی باورش نکنم؟

ایشالله بارداری گلم واست دعا میکنم الان دارم چله حدیث کسا میخونم تو یادم هستی

قربونت عزیزم مرسی ایشالله شمام هرچی میخوای برات همون بشه