2777
2789
عنوان

خیانت؟

163 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها توروخدا راهنماییم کنین عاقلانه رفتار کنم

دیشب ساعت 5یه دختره تلگرام شوهرم پیام داده بود ب این شکل

😘❤️😘❤️😘❤️

اقایی خاف مونده 😴😴😴😴😴 

من اکثرا تا صبح بیدارم 7یا8 ساعت 6این پیامو رو صفحه گوشیش دیدم انگار اب سرد ریختن رو من رفتم تو چتش و یه استیکر 😑دادم فقط

نیم ساعت بعد دلم طاقت نیاورد دوباره نوشتم زنگ بزن تونسی

سریع جواب داد باوشه

گفتم بزن الان 

گف شارژ ندارم

موندم چی بگم نوشتم تصویری

نوشت نه هندسفری نیس بغل مامانمم

دیگ نفهمیدم پیام دادم حروم زاده ... میخوری ب شوهر من پیام میدی زندت نمیذارم یبار دیگ پیامتو ببینم

تا خود ساعت 9 ک شوهرم بیدار شه از سردرد مردم ‌و بیدار موندم بهش بگم بیدار شد کاراشو کرد بره لحظه اخر گفتم گوشیتو باز کن باز کرد گفتم برو تلگرام رفتو و خوند پیامارو گف این کیه دیگه ولی اصلا تعجب و ترس تو صورتش نبود مطمینم هیچی نگفتم گف وا این کیع گفتم برو حرف نژن با بچه طرف نیسی که هیچی نگفتو رف گف امارشو درمیارم پیگیری میکنم 

ظهرم ک اومد هیچ حرفی درموردش نزد اما یه شماره تو گوشیش بوده ک ساعت 9بهش زنگ‌زده وقتی سیو کردم همون بود 

من الان چیکار کنم نه توضیح میده برام نه هیچی خیلی هم عادی رفتار میکنه میخاست بخابه ظهر گف بیا بغلم و منم با عصبانیت رفتار کردم 

یکبار دیگم پارسال یکی بش پیام داده بود خوشبخت بشی و این حرفا پرسیدم ازش گف دوس دختر قدیمی بوده زنگ زدم بهش فحش دادم که دیگ پیام نده  از طرفیم شوهرم نه اهل این چیزاس نه وقتشو داره تقریبا میشه گف اعتماد دارم بهش

خاهشا راهنماییم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درک میکنم باورش برات سخته آدم همش میخواد خودشو گول بزنه بنظرم ازش بپرس و محکم برخورد کن یعنی چی که عادی رفتار میکنه شاید او دختر مزاحم باشه اما بازم باید جوابگو باشه بگو جلو من بهش زنگ بزن الان 

درک میکنم باورش برات سخته آدم همش میخواد خودشو گول بزنه بنظرم ازش بپرس و محکم برخورد کن یعنی چی که ع ...

خابه الان منم باید برم جایی  شمارشو برداشتم خودم زنگ بزنم؟؟؟؟

شاید کسی می‌خواسته اختلاف درست کنه بینتون شماره رو داده

نه شوهرمن شمارشو از کجا اورده ساعت 9از خونه رف 9و5دقیقه ب یه شماره زنگ زده بود ک همون دخترس 

درصورتی ک تو تلگزام پیام داده بود شماره نبود ای دی بود

نه شوهرمن شمارشو از کجا اورده ساعت 9از خونه رف 9و5دقیقه ب یه شماره زنگ زده بود ک همون دخترس  د ...

پس باهاش دوسته ببین بهش بگو به پرینت از خطش بگیره بهت بده ببین از کی با این شماره در تماس بودن بالاخره مشخص میشه دیگه

بستگی داره فکر کن ببین اگه خیانت کنه چیکار میکنی میبخشیش یا جدا میشی. بستگی داره به همه اینا که چه عکس العملی نشون بدی و به روش بیاری یا نه ببین شرایطت چجوریه با مشاور هم مشورت کنی بد نیست