2777
2789
عنوان

منم دلم میخواد 😔😟

160 بازدید | 10 پست

الان حس کردم منم واقعا مثل بچه ها حسودم ولی خب چی کنم منم دلم میخواد!! جاریم تولد گرفته به منم گفته بیا اما من تو قرنطینه کرونا هستم و پا به ماه. برای همین نمیرم ولی دلم میخوادددد. یعنی دلم میخواد کاش شوهر منم برام تولد می گرفت اما تو این چهار سال هیچوقت نگرفته حتی الان هم به خاطر کرونا میگه هیچکس دیدنی بچه مون نیاد ولی اونا تو هر شرایطی مراسم های خودشونو میگیرن. دلم میخواست یه بارم خونه ما مهمونی باشه جشن باشه شادی باشه. ولی شوهرم هر دفعه یه بهونه ای میاره 😔😟

الان هر کی مراسم بگیره آدم به هوشش شک میکنه پس شوهرت درست میگه. اما قبل کرونا نمیدونم اینطوری بوده یا نه

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهل رفت و امد نیست دیگ 

خیلیا دلشون میخاد جای تو باشن ن کسی بیاد و ن کسی بره

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
الان هر کی مراسم بگیره آدم به هوشش شک میکنه پس شوهرت درست میگه. اما قبل کرونا نمیدونم اینطوری بوده ی ...

شوهر من از اولش همینطوری بود بهونه میاره برای دورهمی. اگه هم بخواد یه مهمونی بگیره انقد قبلش جنگ و دعوا راه میندازه و میگه و پس میگه از دماغ آدم بیرون میاد

عزیزم تا خالا خودت، برای شوهرت تولد گرفتی؟؟؟ براش بگیر تا اونم یاد بگیره و حواسش به تولدت باشه..

آره چند سال براش کادو درست کردم و کیک درست کردم تو خونه ولی اون بدتر روز تولدم دعوا راه نینداخته که چرا از من این توقعات داری. فقط دفعه آخر چون باردار بودم برای اینکه ناراحت نشم یه عطر کوچولو برام خرید

آره چند سال براش کادو درست کردم و کیک درست کردم تو خونه ولی اون بدتر روز تولدم دعوا راه نینداخته که ...

اووه

پس بیخیالش شو .. اینکه بخاد سرش دعوا کنه که دیگه لذتی نداره!!!

خودت واسه خودت دوستانه و با خانوادت خودت بگیر..ان شاالله تا سال بعد هم کرونا نباشه...

ولی من رفت و آمد دوس دارم

عزیزم اینارو باید دوران نامزدی و دوران اشنایی میپرسیدی و میفهمیدی 

الان با زبون خوش یکم اهل رفت و امدش کن

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده