سلام.خانما کسی هست یابوده سیگاربکشه توبارداری؟فقط کسانی پیام بدن که کشیدن یا اطرافشون کسی رودیدن.غیر اینصورت کسی نیاد نصیحت کنه شخصیت خودشوسبک کنه.شرایط روحیم خوب نیست لطفا کسی تجربه داره بگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قبلا هم بهت گفتم دو ماه اول نمیدونستم باردارم کشیدم بعدش گذاشتم کنار الان ماه هفتم هستم تاحالو که سالمه دکتر ویپ (سیگار الکتریکی) رو هم ممنوع کرد اول سیگار خاموش میگرفتم دستم الان فقط پاچه همسزم رو میگیرم دو ماه دیگه تموم میشه بارداربم
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
نمیشه عزیزم هیچ جور نمیگذره باور کن دوزی صدبار سرش داد میزنم تقصیر توئه باردارم کردی ولی واقعیت اینه کاریش نمیشه کرد باید صبر کرد دنیا بیاد من شیر هم نمیخوام بهش بدم چون واقعا دارم افسرده و وحشی میشم بعد زایمان قطعا میکشم
من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده