2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خروسک گرفته عزیزم یا باید ببرید دکتر تا دگزا بزنن براش فوری باز میشه صداش

یا نشاسته ی گل رو یواش یواش روش اب جوش بریز تا حالت فرنی پیدا کنه با یک حبه قند بهش بده 

ووو حتما براش بخور سرد روشن کن 

پیش زمینه ی آسم هستش یا حساسیت ریوی

دوتا دخترام از کوچیکی همینطور میشدن هرجا میبردن میگفتن سرما خوردگیه و فلان تا حادتر شدو دکتر ریه اطفال بردم گف بچهایی ک از کوچیکی اینطوری میشن پیش زمینه ی اسم رو دارن نباید سر سری گرف

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

شات گیاهی روتارین از دارو خانه بخر خیلی خوبه منم چند ماه پیش صدام خیلی گرفته بود اینو چند روز خوردم خوب خوب شدم 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
خروسک گرفته عزیزم یا باید ببرید دکتر تا دگزا بزنن براش فوری باز میشه صداش یا نشاسته ی گل رو یواش یو ...

مرسی عزیزم  برای یه  بنده خدایی پرسیدم .برای امضا تون  ده صلوات  فرستادم انشاءالله حل میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
خروسک گرفته عزیزم یا باید ببرید دکتر تا دگزا بزنن براش فوری باز میشه صداش یا نشاسته ی گل رو یواش یو ...

ببخشید    شما از این آیه  سوره مومنون   نتیجه دیدی،؟منم دوست دارم خونه دار شیم  اما پولمون  خیلییی  کمه😢

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 
مرسی عزیزم  برای یه  بنده خدایی پرسیدم .برای امضا تون  ده صلوات  فرستادم انشاءال ...

سلامت باشی عزیزم انشالله ممنون ازتون😘😘😘😘😘😘

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
ببخشید    شما از این آیه  سوره مومنون   نتیجه دیدی،؟منم دوست دارم خونه دار شیم & ...

ن فدات شم نتیجه ندیدم چون تو نمازم کوتاهی کردم😔اماشما امتحان کن خیلی کوتاه و اسونه اصلا وقتتو نمیگیره خوندنش ضرر نداره حتما امتحان کن خییییییییییلیا نتیجه گرفتن ازش .