2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 44869 بازدید | 127 پست
واقعا بدون این ک اطلاعی داشته باشن قضاوت میکنن و بی احترامی میکنن

نمیدونم اگه بچه خودشونم بود همینو میگفتن!

ببین اسی یه جای کاملاااا اشتباه اومدی تاپیک زدی اینجا کلا جاش نیست..

ب دوستت بگو با یکی ازدواج کنه ک واسش مهم نباشه همچین چیزی اوکی؟اگ راهنمایی میخواستی من راهنماییت کردم جوری که من فکر میکردم درسته..

همین.
ژلوفنه نیوفته یهو بیرون؟😂😂😂وای فکرکن

اگه داماد بعد عقد بخاد ببره برا برگه سلامت همون شیاف جوابگو هس؟؟؟؟اینجور خیلیییییی بد آبروش جلو خانواده ها میره یا بگه به داماد یا ازخیرش بگذره

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو تا پست منو خوندی؟ 

ببین اصلا قضیه بکارت اونی نیست که واسه ملت ما جاافتاده. اینکه فکر میکنن واسه همه کلی خون میاد و مثلا اونجا یه چیزیه مثل پرده که قراره پاره بشه و جر بخوره! 

بهش بگو ترمیم و شیاف خونی و اینا همش بیخوده و معاینه و اینا هم همش چرته چون اون قسمت بدن هر زنی یه شکل یعنی اگه من رابطه داشتم کسی که بدن قبل رابطه منو ندیده نمیتونه تشخیص بده من رابطه داشتم یا نداشتم. بهش بگو نترسه و فقط نقش یه دختر ترسو و خجالتی و بی تجربه رو بازی کنه. 

اگه داماد بعد عقد بخاد ببره برا برگه سلامت همون شیاف جوابگو هس؟؟؟؟اینجور خیلیییییی بد آبروش جلو خانو ...

خودش باید قبلش بره مامای آشنا پیدا کنه گواهی بگیره

💞💫🖐
 واقعا دوستم خراب نبوده که سر بچگیش این اتفاق واسش افتاده و تاحالا خیلی از خواستگاراشو به همی ...

بگو راستشو بگه تا افسرده تر نشه بعدا.به فکر ماست مالی هم نباش براش.بعدا بیشتر افسرده میشه اگر نگه‌