2777
2789

خانواده ی داماد ماشین نیگیرن میان میبرن جهازو.ما رسممون اینه

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ما سه تا نیسان گرفته بودن بعد دوغول و ساز آورده بودن کل همسایه ها ریخته بودن بیرون،کلی فامیل،میوه و شیرینی و اینا

یه پسره هم بود خعلی خودشو میگرفت بعدم به پام افتاده بود ولی من قبول نکردمش اون چشاش در اومده بود😂چشای عمم بدتر از اون

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

پدر شوهرم کامیون داشت خودشون اومدن بردن 

ولی اگه نداشتن هم باید داماد بگیره 

آخه واسه من لوازم بزرگی که شوهرم گرفته بود خونه خودشون بود اونارو بار زدن آوردن

من که وسایلم  و مثل گاز و یخچالو لباسشویی رو همون موقع که خریدیم آدرس دادیم برن خونه ای که قرار بود زندگی کنیم نبردیم خونه بابام داماد هم وسایلی که خریده بود مثل مبل و تخت و فرش و تلوزیون اونم همون موقع خرید مستقیم برد خونه خودمون بعد من خرده ریزی مثل جارو برقی و سرویس چینی و رختخوابش وسایل برقی و پلاستیکی رو با وانت  از خونه بابام بردبم خونه خودمون. مادر شوهرم و پدر شوهرم و زن داداششم و آبجیام آومدن با هم چیدیم بعد رفتیم خونه مامانم نهار خوردیم تمام شدو رفت 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ما یه اتاق یا به اصطلاح انبار ( ولی خیلی تمیز ) داشتیم که جهاز منو هرچی میخریدیم میذاشتیم اونجا... منم داداشم وانت داشت یکی دیگه هم داماد گرفت بردیم خونمون .... خانوما هم اومدن چیدنشون ....بگذریم که حسودان چند تا لیوان و بشقاب شکستند...