2777
2789
عنوان

چندتا؟😬

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 40 پست

منم سه تا یکیش دختر عمومه دوتا دیگه دوستام یه گروهم داریم

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صمیمی یعنی چی زیرو بم زندگیتو بدونی یعنی من هیچی ولی خواهر دارم دوتا شاید مال اینه که هیچی   &n ...

وای آره خواهر خیلی خوبه من که ندارم🥲

دخترعموهام چندتا خواهرن همیشه با همم بهشون حسودیم میشه بعضی وقتا😅😅

یه دوست صمیمی داشتم وقتی ازدواج کرد ۳۶۰ درجه عوض شد وقتی ازدواج کرد بعد از چند ماه رفت با یه پسر دیگه دوست شد به بهونه اینکه شوهرم بهم نمیرسه البته قبل ازدواجشم خیلی از من سواستفاده چون من تنها بود میدونست دوست دارم هر کاری میگفت انجام میدادم بعد همه اینها رو هم جمع شد دیگه نتونستم تحملش کنم واقعا دیگه با دوست پسرش تاداشت احد میگذروند همش زنگ میزد تعریف میکرد منم دیگه دیدم از دست رفته همه چیزهای که تو دلم بود بهش گفتم باهاش وات کردم واگدارش کردم بخدا 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
آره منم یکی داشتم قبلا😬😬😂😅

خیلی خوبه

واقعا یه دوست واقعیه

یه مزیت های دیگه ای هم داره مثلا هر وقت با دوست پسرم مشکل داشته باشم اون بهم میگه چیکار کنم

منم هروقت که اون با دوست دخترش مشکل داشته باشه بهش میگم چیکار کنه

اگه بخوام یه کاری کنم پدر مادرم اجازه ندن اون خوب بلده قانعشون کنه

هر وقت دوتایی با هم باشیم یه نقشه هایی میکشیم که اصلا عالیه کلا😅 خیلی هم با معرفته همه جوره میشه روش حساب کرد

منم واسه اون همینجورم

وای آدما چقد میتونن پست باشن😐😐

واقعا خیلی پست عوضی هنوز که هنوز باورم نمیشه خیلی با سیاست بود واقعا بعضی په زندگی کثیفی دارن 😑😐

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏