2777
2789
عنوان

بی بی چک

82 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من از اردیبهشت اقدام می کنم از وقتی اقدام می کنم پریودم بهم ریخته خرداد هشت روز عقب انداختم با بی بی مثبت ضعیف و علائم بارداری.تیر ماه اقدام نکردم سر وقت پریود شدم این ماه دوباره اقدام کردم بازم شش روزه عقب انداختم و باز هم همون علائم هارو دارم تابحال جز این دوباره اطراف نوک سینه ام درد نگرفته بود کشاله رانم درد می کنه.البته موجی میاد و میره.بی بی چک زدم اولی مثبت بقیه منفی🙃🙂🥀کسی مثل من بوده آزمایش بده مثبت بشه؟؟؟ گذاشتم شنبه آزمایش بدم ببینم تو این چهار روز باقی مونده پریود میشم یا نه

خداوند پشت پلک های توست..پس چشمانت را ببند و خودت را به نوازش های خدا بسپار..💎🩷

عقب افتادن فکر کنم طبیعیه. من یکبار ۲ماه عقب انداختم با تمام علائم بارداری ولی خب باردار نبودم. دفعه بعدم ۲ماه که ایندفعه باردار بودم.ولی از ماه دومش باردار شده بودم. اصلا زود بی بی نزن. آزمایش نرو. استرس خودش مانع بارداری میشه. بی خیال باش. ان شاءالله که بارداری

و امید از پیله های مرده " پروانه" میسازد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیبی چک مثبت باشه مگه بارداری نیس

اگه خط دوم پررنگ باشه .خط تبخیر نباشه .و دفعه های بعدشم پررنگتر بشه آره. ولی یکی بزنی مثبت بشه ولی بقیه منفی خب نمیشه مطمئن بود

و امید از پیله های مرده " پروانه" میسازد

اگه خط دوم پررنگ باشه .خط تبخیر نباشه .و دفعه های بعدشم پررنگتر بشه آره. ولی یکی بزنی مثبت بشه ولی ب ...

من ۴۰ روزه پری ود نشدم و بیبی زدم مثبت بود با خط پر رنگ بود همون لحظه برم دوباره بزنم؟

عقب افتادن فکر کنم طبیعیه. من یکبار ۲ماه عقب انداختم با تمام علائم بارداری ولی خب باردار نبودم. دفعه ...

نمیدونم بقیه می گن تخمدان ضعیفه من تنبلی خفیف دارم.قبلا هم سقط داشتم

اگه خط دوم پررنگ باشه .خط تبخیر نباشه .و دفعه های بعدشم پررنگتر بشه آره. ولی یکی بزنی مثبت بشه ولی ب ...

عکس بی بی و فرستادم