2777
2789

بچه ها من مدرس زبانم. 

یکی از شاگردانم بعد ایام کرونا خصوصی خواست من رفتم. بعد مادرش گفت دخترم درستش زیاده فعلا کنسل کنیم تا بعد. ایشون خیلی خیلی خوش حساب بودن.(خانم شاغل، ظاهر زندگی معمولی)

بعد از چند وقت خواهرش زنگ زد واسه پسرش کلاس خواست. من نرمال واسه واتساپ میگم ۱۰ جلسه رو اول پرداخت کنید. ایشون گفتن همسرم میگه من جلسات رو دونه  دونه بعد از کلاس پرداخت میکنم. اما هر بار بعد از ۵ جلسه واریز کرد! 

حالا ۵ جلسه آخر رو نداده و آخرین بار که گفتم پول گفت شوهرم گفته فعلا کنسل کنیم پسرم درس نمیخونه !

حالا  ۱۵_۲۰ روزه منو میپیچونه و ۳ روزه جواب تلفنمو نمیده.

هر چی من مودبانه رفتار میکنم اون خودشو زده به نفهمی. چکار کنم؟ به خواهرش بگم بهش تذکر بده خیلی ناجوره؟!

بیخیال پول زحمتی بشم که حداقل ۱۰۰ تومن هزینه اسنپه؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

آهان یادم رفت بگم

این خواهره خانه داره و خونه زندگی فوق العاده شیک و همه چیز نو و لوکس.

اون خانم اول پذیرایی میکرد با چای و میوه  که من فقط چای رو میخوردم که به کلاس بعدیم برسم و این خانم دوم خدا شاهده یک لیوان آب جلوی من نمیگواشت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره به خواهرش بگو ، چه کار زشتی

اگه بعد از مدتی همینو بکنه بهانه و بگه آبروی منو پیش خواهرم بردی؟!

اگه خواهرت بگه به من ربطی نداره؟!

نه به خواهرش بگو درسته مدرک نداری ازش ولی تمام تلاشت رو برای گرفتن پولت بکن حقته چرا بیخیال بشی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
اره به خواهرش بگو، بخاطر شما تدریس شو قبول کردم

اون بنده خدا حتی سفارش هم نکرده. فقط شماره منو داده بود

اگه بعد از مدتی همینو بکنه بهانه و بگه آبروی منو پیش خواهرم بردی؟! اگه خواهرت بگه به من ربطی نداره؟ ...

اگه بخواد بده میده بهت عزیزم 

اگه اینکارو بکنه دنبال بهانست، و حروم خور

خیلی بد برخورد میکنن بعضیا با معلم خصوصی

بخدا من دیدم تنها و بی حوصله اس و هر بار انگار دوست داره سر صحبت رو با من باز کنه. بعد از کلاس تیپ میزد در حد مهمونی و تولد و اینا میومد پیش من. اما من بیشتر مواقع چون بعد از کلاس پسرش ، کلاس دیگه ای داشتم. زود میرفتم. ولی گاهی سعی میکردم باهاش هم کلام بشم

عزیزم به خواهرش بگو راه آخره اگه داد که نداد اگه نداد واگدارش کن به خدا

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣