2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کارت حقوق همسرم دست خودشه حتی نمیذاره من بفهمم چقدر پول داره.......

من خیلی ناراحتم آخه من خیلی اهل پس انداز هستم اما خودش اصلا 

خیلی دوست دارم یه طوری بشه ک بده من اما ......

کارت حقوق همسرم دست خودشه حتی نمیذاره من بفهمم چقدر پول داره....... من خیلی ناراحتم آخه من خیلی اهل ...

آخه تو این وضعیت میشه پس انداز کرد

واقعا " پس انداز تو این تورم با حقوق کارمندی جوک است

حداقل زندگی کن و لذت ببر تا زنده ای

نه چرا باید باشه؟؟استقلال اون مرد میره زیر سوال از همین مردی خوشم نمیاد چون کم کم مسئولیت زندگیو میبوسه و میداره کنار چندرقاز میزاره کف دستت میگه خودت میدونی و خرج خونه جای زن و مردو عوض نکنید خواهشا

کلا همه‌ ی سیاه سفیدا خوبن؛مثل پنگوئنا،پاندا ها،برف لای موهات،چشمات......
من تمام دستگاه پز شوهرم به نام خودمه

چ اثر مثبتی برای شما داره؟ 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
آخه تو این وضعیت میشه پس انداز کرد واقعا " پس انداز تو این تورم با حقوق کارمندی جوک است حداقل زندگ ...

آره با حرفت کاملا موافقم اما خب خیلی ولخرجه ما همه حقوقمون میشه مواد خوراکی حتی چیزهایی ک مصرف نداریم یا خریدش واجب نیست میخره ک من عصبی میشم بعد بهش میگم بذار وام بگیریم یا یه مقدار پس انداز کنیم برای روز مبادا میگه ماهمین حقوق و ب سر ماه نمیرسونیم تو چطوری میخوای پس انداز کنی

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز