2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

نع

شاید از کسی دلخور باشم ولی هیچوقت ارزوی مرگ برای کسی نمی کنم

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

وقتی ارزوی،مرگ کسی رو میکنی یعنی خیلی خیلی تو ضعیف و کوچک هستی و اون طرف مقابل خیلی قوی و قدرتمند از خودت ضعف نشون نده خودت رو قوی نشون بده بذار ارت حساب ببرن تو زندگی باید مبارزه کنی

وقتی ارزوی،مرگ کسی رو میکنی یعنی خیلی خیلی تو ضعیف و کوچک هستی و اون طرف مقابل خیلی قوی و قدرتمند از ...

چقد مبارزه باکی مبارزه کنم با بابام که چندین ساله معتاده سره کار نمیره ؟همه جا باعث ابروریزیه روم نمیشه بگم این بابامه میدونی چندتا خواستگار بخاطر این ازدست دادم ؟؟؟؟؟خسته شدم هرروز بابوی سیگار بیدار شم روزی ۳بسته سیگار کمه ؟

چقد مبارزه باکی مبارزه کنم با بابام که چندین ساله معتاده سره کار نمیره ؟همه جا باعث ابروریزیه روم نم ...

میدونم واقعا خیلی خیلی سخته اگه بگم درکت میکنم دروغه چون تو موقعیت تو نیستم و خودم تو سختی و مشکلات بزرگ شدم یاد گرفتم تو زندگی جز خدا به کسی تکیه نکنم خودم به خودم کمک کنم زندگی رو زیاد سخت نگیر نا امید نشو هنوز مطمئن باش نکات مثبت تو زندگیت داری  میتونی زندگیت بسازی اعتماد به نفس داشته باش تلاش کن ان شا الله خدا خودش کمک میکنه ارزش خودت رو بدون سرنوشت میشه تغییر داد فقط با تلاش و پشتکار برات دعا میکنم که ان شا الله مشکلاتت حل بشه فقط فقط نا امید نشو