magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 عنوان دلسوزی 87 بازدید | 6 پست خیلی دلم گرفته.............از دلسوزی متنفرم.......از خدا خاستم هر کس برام دلسوزی میکنه خدا تو موقعیت دلسوزی قرارش بده......... من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد 1399/10/18 | 08:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_مسافر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 654 توی سختی و مشکلات اونقدر قوی رفتار کن که کسی نتونه برات دلسوزی کنه یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."
magnumghol مدیر استارتر عضویت: 1399/06/19 تعداد پست: 12296 توی سختی و مشکلات اونقدر قوی رفتار کن که کسی نتونه برات دلسوزی کنه بخدا خیلی خوب رفتار میکنم.....اصلا خودمو انداختم...... من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد
یه_مسافر عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 654 بخدا خیلی خوب رفتار میکنم.....اصلا خودمو انداختم...... آفرین یک روز بر گونه این مملکت یک بوسه وبالای سرش یک یادداشت می گذارم و می روم:"آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."