2777
2789

⁦☹️⁩⁦☹️⁩

تویی به جای همه و هیچکس بجای تو نیست⁦❤️⁩...میدونی مرد زندگیم...کنارت به زیباترین شکل ممکن خوشحالم 🌈💎خوشبختی رو تو وجودت پیدا کردم و از ته دل درک کردم که به چه درستی توی قرآن اومده که"همسرانی از جنس خودتان برایتان آفریدیم" ...تو از جنس منی,من حتی اون لحظه هایی که کفریت میکنم با اخم نگام میکنی و نیم ساعت بعدش با یه جعبه شکلات و کاکائو برمیگردی پیشم و با لبخند میگی بچه بزرگ کردن دردسرم داره😊🤗رو با هیچ عاشقانه ایی تو این دنیا عوض نمیکنم...من کنارت قد کشیدم،رشد کردم ،بزرگ شدم،و فهمیدم مامان و بابام درست میگفتن که ⁦❤️⁩تو⁦❤️⁩ همون انتخاب درستی هستی واسه یه عمر زندگی...همسرم مرسی که تکیه شدی و تکیه گاه موندی...مرسی که هر جا که لازم بود همسر بودی... و هر جا هم لازم شد پدر ... هر جا که دلم گرفت بهترین رفیق شدی و...هر جا که درددل داشتم سراپا گوش شدی واسه شنیدن...بهترین رفیق زندگیم به چه زبونی شکر کنم بودنتو...⁦❤️⁩🌈💎💍⁦♥️⁩💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب چیزی نگو ک ربطی بت داشته باشه

بابا مامانم گفت بعد از ظهر میخوام بخوابم

گفتم بعد از ظهر بخوابی شب نمیتونی بخوابی

نخواب

بعد برگشته به من میگه به تو ربطی نداره

بابا مامانم گفت بعد از ظهر میخوام بخوابم گفتم بعد از ظهر بخوابی شب نمیتونی بخوابی نخواب بعد برگشت ...

کلا ملت اعصاب ندارن دیگ چیزی ک ب نفعشونه هم نمیشه گف

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"
بابا مامانم گفت بعد از ظهر میخوام بخوابم گفتم بعد از ظهر بخوابی شب نمیتونی بخوابی نخواب بعد برگشت ...

😅😅😅آدم خوابش بیاد اعصاب دانستنیهای علمی رو نداره یکیم وقتی تشنه و گشنه است

پس احترام خودتونو نگه دارید چیزی نگید مخصوصابه پدر مادرای ایرانی😅😅😅😅

،

به دل نگیر   وهر چی باشه پدر هست    تا زمانی عزیرانمون  را از دست ندیم   بیادشون نیستیم   انشالله صد سال واست بمونه

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

دختر بی خیال . پدر مادر یک چیزی میگن مطمئن باش نفسشونی. ببین من دخترم اذیتم میکنه دعواش میکنم کسی دخالت کنه تا نصفش نکنم ول نمیکنم که. چه حقی داره به بچم حرف بزنه طرفففف. ببین ما مادر پدر های ایرانی این طور هستیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز