2777
2789
عنوان

بهم گفت ج.ن.د.ه ای 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6176 بازدید | 194 پست
نه نامزدیم نشون آورده و یه صیفه ایم فقط ولی چه فرقی میکنه اینجا شهر کوچیکیه تو کل شهر میپیچه باهام م ...

ببین ازاول همرو خووووندم دقیقا زندگی منو داری زندگی گذشتمو ک همین فکرارو میکردم ک ۳ سال عمرمو گداشتم نمیدونم بهم میگن بیوه و فلان ب این چیزا فک نکن چون مث الان من بدبخت میشی دقیقا منم جن.ده شنیدم و.....ولی الان ازدواج گردم بدتره زندگیم اونموقع خواستم جداشم مادرشوهر عنترم نذاشت

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش خدا بهم قدرت بده فقط برام دعا کنین با دلای پاکتون اصلا آروم نمیگیره دلم 

حتما عزیزم 🌹

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
بسه اینقدر گریه نکن😔😔😔😔

ببخشید 😢😢😢😢 آخه باورم نمیشد حتی ازم معذرتم نخواست گفت تموم میکنم این رابطه رو حالا چی میشه دست پیش رو میگیره؟ چرا معذرت نخواست چرا نمیگه بمونم پیشش یعنی به همین راحتی گذشت ازم 😢 فقط بخاطر دختری که تو گذشتش بود پس چرا باهام بازی کرد پس چرا خدا جوابشو نمیده 😢سوالای تو سرم داره دیوونم میکنه 

نه نامزدیم نشون آورده و یه صیفه ایم فقط ولی چه فرقی میکنه اینجا شهر کوچیکیه تو کل شهر میپیچه باهام م ...

ول کن بابا مگه برا مردم داری زندگی میکنی نشونش برگردون بزارعین سگ زار بزنه فک میکنی این حرف کوچیکه که با معذرت خواهی بخوای فراموشش کنی !!!!اصلا اصلا همچین مردی اهل زندگی نیس دوسال دیگه بچه رغل راهی خونه بابات میکندت و روزگارت از این سیاهتره الان حتی عقد نیستین اینجوریه خرش از پل بگذره چی میشه دیدم که میگم..شاید حکمتی توشه که الان بدیش نشون داد تا ولش کنی عمرت تباه نشه شاید تو اطندت زه ادم عاقل قسمتت باشه نه این کثافت که هرزگیاش به تو میچسبونه بگو هیچ نسبتی باهات ندارم که این فحشو بهم میدی من به سگایی مث تو اهمیت نمیدم..بخدا اگر از این فحشش بگذری تا اخر عمرت بازم میشنوی مطمئن باش

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
ببین ازاول همرو خووووندم دقیقا زندگی منو داری زندگی گذشتمو ک همین فکرارو میکردم ک ۳ سال عمرمو گداشتم ...

قربونت برم من 😢😢😢😢 این درد اونقدر سنگینه که اصلا نمیتونم هضمش کنم فکر میکردم قراره خوشبخت بشم عشق واقعی رو بچشم ولی نگو آقا فکرش روی یکی دیگه اس و این وسط زندگی من تباه شد 😢😢😢😢 خدا کجاست که این ظلمها رو ببینه 

دیگه هیچوقت روی خوشبختی رو نمی بینم 😢 چقدر رویا داشتم فکر میکردم بهترین مرد دنیاست 

چرا شما اینجور فکر میکنین اخه😭😭میرفتی تو زندگی بعدش با یه بچه زندگیتون خراب میشد چی

بخدا منم یهو بهم ریختم 

کاش من الان شرایط تو رو داشتم. 

کاش ول شده بودم 

شکست خورده بودم 

آجی زندگی خیلی بالا پایین داره نباز 

بخدا من بخام از خودم بگم تو ب زندگی خودت امیدوار میشی شاید خیلی خدا دوست داشته ک الان دستشو واست رو کرده ک با همچین مردی نری زیر یه سقف 

کسی ک لیاقتتو نداره  خودت راهو بهش نشون بده تا گورشو گم کنه 

یه لقمه نون پنیرم بده دستش، گشنش شد نخواد برگرده 

میدونی کجا میشکنی💔؟؟؟ اونجایی که"آدما"باهات کاری میکنن، که از"سادگیت"خجالت بکشی.
اوهه شوهر من هر دو ماه یبار اینو توی دعوا میگه 

نگو تو رو خدا 😭😭😭😭😭😭 مال منم یه بار قبلا گفت ولی کلی توبه ‌و معذرت خواهی ولی داره ورد زبونش میشه چپ میره راست میاد به من فحش میده 😭😭😭😭😭

قربونت برم من 😢😢😢😢 این درد اونقدر سنگینه که اصلا نمیتونم هضمش کنم فکر میکردم قراره خوشبخت بشم عش ...

خدانکنه عزیزم خدا میبینه همرو عزیزم دقیقا یجااااااااااا سرت میاره ک اصلا انتظارشو نداری پس غصه نخور عزیزم پا بزاری رو دلت بهتره تا پس فردا کاسه ی چه کنم چه کنم دستت بگیری وقتی بهم بزنی فوقش ۱ ماه یا ۲ ماه داغونی اصلا ته تهش ۱ سال ولی فک کن هروز هرشب مث من گریه کنی افتاده باشی تو گودال هیچکس نمیاد بگ خرت ب چن منه بخدا افسردگی گرفتم هیچکس ب فکرم نیس

جوری شده که میخواییم بیاییم نی نی سایت باید با تسبیح بیاییم🤣😂🤣😂
نگو تو رو خدا 😭😭😭😭😭😭 مال منم یه بار قبلا گفت ولی کلی توبه ‌و معذرت خواهی ولی داره ورد زبونش می ...

آره دیگه بعد چند سال دفعات گفتن این جور فوش ها بیشتر میشه اول سالی یبار بعد سالی ۲ بار بعد .....۳ ماه یبار جدی میگما 

عزیزم حتی اگر فردا بیاد به دست و پات بیفته و معذرت خواهی کنه ، متاسفانه یک نقطه ضعف بزرگ ازت پیدا کرده که از فردا اگر به هرررررردلیلی بخوای ناراحتش کتی یا رو حرفش حرف بزنی ازش استفاده میکنه

برای همیشه تا ابد هروقت بخواد به یه دلیلی حرصت رو دربیاره ، مثل آب خوردن دوباره پای دوست دختر قبلیشو میکشه وسط و حسابی روح و روانت رو به هم میریزه

این که هنوز زیر یک سقف نرفته فحش ناموس میده ، شکککککک نکن فردا که دور از جونت ، خرش که از پل بگذره ، فحش های بدتر میده

سعی کن روی انتخابت تجدید نظر کنی عزیزم

ببخشید 😢😢😢😢 آخه باورم نمیشد حتی ازم معذرتم نخواست گفت تموم میکنم این رابطه رو حالا چی میشه دست پ ...

ببین اصلا دنبالش نرو بذار ببینیم خودش چه میکنه

هم توهین کرده بهت هم دلتو شکسته شاید عصبی بوده شاید نیاز به تنهایی داره مدتی ازش فاصله بگیر اگر اومد و جبران کرد که هیچ اگر نه فراموشش کن

وقتی این حرف و فحشا رو بهت زد چی جوابش دادی؟