2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 54 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره۲۱سالمه اماهمه دوروبریام ازدواج کردن،دیگه خسته شدم میدونم زندگی متاهلی سختیای خودشو داره اماخب هر ...

ازدواج زود خیلی خوبه من تجربه کردم اما اگر با عشق باشه و امادگی ازدواج رو داشته باشید 

ازدواج زود خیلی خوبه من تجربه کردم اما اگر با عشق باشه و امادگی ازدواج رو داشته باشید 

نمیخام ازخودم تعریف کنم اماخداروشکرازنظر عقلی خیلی وقته که به بلوغ عقلی رسیدم وبیشترازهم سن وسالام ک حتی مادرن میفهمم،خودمم دوست دارم بااونی ازدواج کنم ک دوسش دارم،امانمیدونم میشه یانه؟!شبیم راجبش ب خدانامه نوشتم امابهش گفتم ب زور چیزیو ازش نمیخام وصلاح وتقدیرمونوباهم بدونه

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 
بله میرسید گفتم که ادما به هرچیز مثبتی ک فکر میکنن جذبش میکنن بهش میرسن اگر درست جذب رو انجام بدید ک ...

منظورتون ازدرست جذب انجام بدم چیه؟

منظورتون ازدرست جذب انجام بدم چیه؟

یعنی اینکه همون نامه به فرشته ها تصویر سازی کردن رفتن به حالت الفا و خلسه و پاکسازی ذهن و تصویر سازی راجب هدف و اینده و ازدواج حتا خصوصیات اخلاقیش همه اینها رو با جزعیات تصویر سازی کن و بعدش کلا از فکرش بیا بیرون رها کن 

۶ سال دوست بودیم گعت خانوادمو راضی کردم توام راضی کن که تا عید بیام خواستگاری من با کلی التماس راضی کردم خانوادمو پیام دادم که بهش بگم خوند جواب نداد گفتم چرا جواب نمیدی بلاک کرد از همه جا اس ام اس دادم گفت خانواده تو که ناراضی خانواده منم با تهران رفتنت مخالف ما به درد هم نمیخوردیم گفتم من خونوادمو راضی کردم تهران رفتنم یه پیش نهاد بود خب نمیریم گفت من معذرت میخوام دیگه پیام نده نمیتونم پاسخگو باشم از خدا برات بهتربنها رو میخوام قبلام ابن مشکلات پیش اومده بود ولی هیچ وقت بلاک نمبکرد نهایتش دوماه پیام نمیداد دوباره بر میگشت الاتم فقط امیدم به برگشتشه همه چی خوب بود خیلی جدی شده بود تا پی خواستگاری داشتیم پیش میرفتیم.....

یعنی اینکه همون نامه به فرشته ها تصویر سازی کردن رفتن به حالت الفا و خلسه و پاکسازی ذهن و تصویر سازی ...

یه نامه مینویسم به فرشته عشق وازدواج همسرالهیم همین طرف

وازحدسایی ک زدم چون میدونم اگرعلاقه داشته باشه باباش مخالفه،یه نامم مینویسم ب فرشته نگهبان باباش،۱۵روز که شد اگه شرایطش جوربودمیندازم اب روان واگرم جورنبود لای قران وتوکمدم وسراغش نمیرم