2777
2789

جاش میمونه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پلکسر و لیفت و اینا هیچ تاثیری نداره بعنوان کسی که دنبالش بودم و آخر عمل کردم میگم همممش الکیه و دکترم گفت اینا هیچکدوم تایید شده نیستن زنداییم رفته جز اینکه رد سوختگی رو بینیشه هیچ کوچیک نشده شما فک کن عمل میکنی ۵۰ درصد جواب میگیری با دوتا لیزر از روی پوست چه جوابی میخای بگیری

ن من دوستم انجام داده ولی جاش نمونده بعدش باید ترمیم کننده بزنی ک جاش نمونه

خود دانی

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
عزیزم پلکسر و لیفت و اینا هیچ تاثیری نداره بعنوان کسی که دنبالش بودم و آخر عمل کردم میگم همممش الکیه ...

عزیزم من خودم بینیمو ۱۰ ماهه عمل کردم واسه خودم نمیخام واسه خالم میخام😄بعضیا میگن انجام دادن نتیجه گرفتن گفتم ی جا خوب براش پیدا کنم بهش معرفی کنم

واسه هیچکدوم جواب نمیده اگه میخاد خوب بشه باید دوتاشو عمل کنه وگرنه اینا پول دور ریختنه بی فایدست

حالا ی دکتره بود میگف کسایی ک عمل کردن اگه تیغه بینیشون صاف باشه بیان پلاسما کنن خیلی قشنگ میشه بینی میگف قشنگ صافو صوف میشه همه جاش