2777
2789
عنوان

خیلی اذیت میشم

79 بازدید | 9 پست

من خیلی خیلی خیلی دوست دارم مهمون بیاد خونم ولی انقدر خسته میشم قشنگ رو به مرگ میرم اخه خیلی خودمو اذیت میکنم مثل خونه تکونی خونه رو تمیز میگنم تمام کشو ها کمدا واای واقعا دست خودم نیس فقط چندساعت حمومو میسابم انگار که مهمونا میخوان برن حموم از اونورم دوست دارم همیشه چند مدل غذا و دسر و اینا درست کنم همه هم خودم تنهایی تا شیرینی و کیک و این چیزا ولی واقعا از مهمونی هیچی نمیفهمم از بس از روزای قبلش کار کردم روز مهمونی بیهوشم اصلا بهم خوش نمیگذره چیکار کنم عادتمو ترک کنم 😭😞

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل خودتم .. حالا من ۲ تا بچه دارم .. سر کارم میرم ..

فکر کن مرخصی میگیرم.. بچه ها رو میزارم مهد .. فقط میرم تو خونه میشورم و میسابم و میپزم تا مهمون بیاد هلاک میشم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
بیابه جمع ما تنبلا 

من روزای عادی اصلا زرنگ نیستم فقط کسی بخواد بیاد خونم اینطوری میشم 

به این فکر کن تو هرچقدرم کار کنی چند مدل غذا بهترین پذیرایی باز مهمونا که برن پشت سرت حرف میزنن که غذاش اونجور بود خونش فلان بود و دوم اینکه این همه خدمت میشه وظیفه اگه یبار بجای دو مدل غذا یه مدل درست کنی میگن کم کاری کرده 

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
کارگر بگیر. بگو بیاد اون تمیز کنه. خودتم دست به سیاه و سفید نزن. عادت میکنی

اخه نمیشه که من میگم حتی یه شیرینی و میگم خودم درست کنم از بیرون نگیرم بعد خونه اونقدر کثیف نیست که نیازی به کارگر باشه من حساسم 

منم مثل خودتم .. حالا من ۲ تا بچه دارم .. سر کارم میرم .. فکر کن مرخصی میگیرم.. بچه ها رو میزارم مه ...

وای خیلی سخته واقعا منم دور از جون از خستگی عین سگ میشم بیچاره بچم و شوهرم دیگه حق ندارن یه دستشویی برن میگم تا اومدن مهمونا نباید دستشویی برید😬😬😬😬

وای خیلی سخته واقعا منم دور از جون از خستگی عین سگ میشم بیچاره بچم و شوهرم دیگه حق ندارن یه دستشویی ...

دقیقا مثل من 

این اخری شوهرم میگفت دیگه کسی شام ونهار دعوت کنه ، من نمیام ...چون اونوقت باید پس بدیم و تو پدر ما رو در میاری 😪

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ ..