zzzzezzziiiii مدیر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 624 عنوان کدوم مبل خوبه بخرم | مشاهده متن کامل بحث + 1704 بازدید | 107 پست خودم کلاسیک دوس دارم ولی چسترهم دوس دارم نمیدونم کدوم خوبه.بنظرتون.کلاسیک رنگ روشن دوس دارم ولی چستر تیرهالان عکساشو هم میزارم 1399/10/18 | 01:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahragoliiii عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 6916 هیه والا سگیز ایل دی مبل آلمامیشام جانون ساغ اولسون الیب کفین گورجخسن 🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋
zzzzezzziiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 624 قشنگه ولی برای ۷ نفره قیمتش زیاد ولی من به شوهرم همین نوع پبشنهاد دادم بگیره ولی ... اره ناهارخوری همین ست ۶نفره ۱۱تومن
چوبی۳ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3379 اکثریت از اولی خوششون اومدمنم خودم همینطور عزیزم منم قلعه ام میشه ادرس بدی گلم؟ تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
zzzzezzziiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 624 اولیه چه نازه اسی تو روخدا بگو از کجا میخوای بخری و قیمتشون چنده گفتم بخدا چندبار ۲۰تومن ۷نفره بدون میزبان ازشهرقدس تولیدی مبل
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 دوس دارم دوتاشم بگیرم ولی جا ندارم مجبورم یکیشو بخرم خب پس چسترنگیر یه مدت که شدزده میشی ازش یا عکس اولی یاراحتی شیک وساده راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
zahragoliiii عضویت: 1399/07/18 تعداد پست: 6916 نه ترکی قرلدادیسیز😂 یاابلفض هریانا گتدیم ترک وار بیدفعه تلگرام گروه چینی لره گیرمیشدوخ چینی لردن چوخ ترک واریدی 😂😂😂😂😂🤣 🦋🦄یاضامن آهو🦄🦋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40666 خونه ها هم همه طوسی اصلا رنگ و رو رفته از خونه ها دقیقا من طوسی روفقط واسه آشپزخونه میپسندم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35454 مبل چستر و میز استیل آیینه ای،کپی خونه ی دختر عمم هستش عزیزم من خیلی دوست دارم.. حیف پول ندارم😑 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
zzzzezzziiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 624 جانون ساغ اولسون الیب کفین گورجخسن ان شاالله
چوبی۳ عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 3379 استاتر تورو خدا ببخش معذرت میخوام میشه بزنی رو اسمم ببینی اسم و فامیلم میاد یا نه؟آخه خودم نگاه کردم دیدم اسم و فامیلم هست نگران شدم تیکر در دست ساخت😌😌😌💖به زودی در این مکان یه تیکر خوشرنگ دیده میشه 💖خدایا خودت منو دریاب🙏🙏🙏
چاییبیسکوییت عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 3458 یاابلفض هریانا گتدیم ترک وار بیدفعه تلگرام گروه چینی لره گیرمیشدوخ چینی لردن چوخ ترک وا ... 😂😂😂مملکت ترکین الینده دولانرا مثلا.
zzzzezzziiiii مدیر استارتر عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 624 استاتر تورو خدا ببخش معذرت میخوام میشه بزنی رو اسمم ببینی اسم و فامیلم میاد یا نه؟ آخه خودم ... نه عزیزم فقط اسم چوبی۳ مشخصهی دونه ام محمد ۵ساله همین نگران نباش
خانم_کوچولوی_آقامونم عضویت: 1399/07/08 تعداد پست: 4948 یاابلفض هریانا گتدیم ترک وار بیدفعه تلگرام گروه چینی لره گیرمیشدوخ چینی لردن چوخ ترک وا ... 🤣🤣🤣🤣 زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.