2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم.  شما کی قراره برید سونو؟

سلام گلم من یکم درگیر بودم وقت نمی کردم بیام هفته گذشته روز شنبه باز خونریزی کردم دوشنبه رفتم پیش دکترم گفتش که خداروشکر همه چی نرماله هماتومم نداری قلبش هم ضربان داشت خونریزیمم بخاطر قرص آسپرین بود که قطعش کرد.من ۶هفته و ۶ روزم بود.

دیدم شمام رفتی سونو خداروشکر عزیزم ان شاءالله که کوچولوتو صحیح و سالم بغل کنی😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام عزیزم.ب رفتم.همه چیز نرمال بود.اما ضربان قلب نبود گفت 6 هفته و 1 روز خیلی نکرانم.شما چطورررر

عزیزم تا ۱۰ هفته فرصت برای تشکیل قلب هست استرس الکی نداشته باش دفعه بعد که بری حتما صدای قلبشو میشنوی قول میدم بهت

عزیزم تا ۱۰ هفته فرصت برای تشکیل قلب هست استرس الکی نداشته باش دفعه بعد که بری حتما صدای قلبشو میشنو ...

ممنو ن عزیزم ان شالله..توکل بخدا 

خداروشکر ان شالله بسلامتی بگذرونی

..
سلام گلم من یکم درگیر بودم وقت نمی کردم بیام هفته گذشته روز شنبه باز خونریزی کردم دوشنبه رفتم پیش دک ...

سلام عزیزم. خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم. ان شاءالله همه مون به سلامتی و شادی از این مراحل عبور کنیم و نی نی هامون  رو بغل کنیم❤

سلام عزیزم. خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم. ان شاءالله همه مون به سلامتی و شادی از این مراحل عبور کنیم و ...

ممنون عزیزدلم ان شاءالله 😍😍

ممنو ن عزیزم ان شالله..توکل بخدا  خداروشکر ان شالله بسلامتی بگذرونی

سلام عزیزم خوبی؟

چه خبرا؟ خانمی رفتی سونوگرافی؟

من باید چهارشنبه برم دکتر سونو مجدد بشم.

یه خورده زیر دلم درد میکنه، حس میکنم شاید عفونت دارم ولی چون روزی سه بار شیاف استفاده میکنم نمیتونم بفهمم آیا ترشح دارم یا نه

QUOTE=177080849]سلسزیزم خوبی؟ چه خبرا؟ خانمی رفتی سونوگرافی؟ من باید چهارشنبه برم دکتر سونو مجدد بشم. یه خورده ...[/QUOTE]

سلام .بله رفتم.تو قف رشد جنین و نبود ضربان قلب و دستور سقط دادن متاسفانه.ان شالله شما بسلامتی سپری کنی

..
سلام عزیزم خوبی؟ خانمی شما پماد استفاده کردی دردهات کمتر شد؟

سلام عزیزم نه نتونستم استفاده کنم حساسیت داد دکتر گفت فعلا یه مدت استفاده نکن منم دیگه گذاشتم کنار ولی بعضی وقتا ترشحات سبز دارم خیلی نگرانم.. چطور مگه شمام عفونت گرفتی؟

QUOTE=177080849]سلسزیزم خوبی؟ چه خبرا؟ خانمی رفتی سونوگرافی؟ من باید چهارشنبه برم دکتر سونو مجدد بشم ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا کاش یکمم صبر میکردین تا هفته ۱۰ هم ممکنه قلب تشکیل شه

سلام عزیزم نه نتونستم استفاده کنم حساسیت داد دکتر گفت فعلا یه مدت استفاده نکن منم دیگه گذاشتم کنار و ...

آره منم فکر میکنم عفونت دارم چون هم بعضی روزها ترشح سبز یا زرد دارم، گاهی هم زیر دلم درد میکنه. فکر میکنم به خاطر مصرف روزی ۳ تا شیاف اینجوری شدم. حالا چهارشنبه وقت دکتر دارم 

آره منم فکر میکنم عفونت دارم چون هم بعضی روزها ترشح سبز یا زرد دارم، گاهی هم زیر دلم درد میکنه. فکر ...

حتما چهارشنبه به دکترت بگو علایمتو حتما دارو میده نگران نباش

عزیزم خیلی ناراحت شدم بخدا کاش یکمم صبر میکردین تا هفته ۱۰ هم ممکنه قلب تشکیل شه

نه ساک بارداری مچاله شده.اندازه جنین با ساک مطابقت ندارع و غیر طبیعی.و جنین توی 6  مونده

ان شالله شما به سلامتی سپری کنید

..