2777
2789
سلام عزیزم.ب رفتم.همه چیز نرمال بود.اما ضربان قلب نبود گفت 6 هفته و 1 روز خیلی نکرانم.شما چطورررر

من که باید پس فردا برم، چهارشنبه

البته اینکه ضربان قلب توی هفته های پایین دیده نشه در اکثر موارد نرماله و بعد از یک هفته ده روز که سونو مجدد انجام بشه قلب دیده میشه. ان شاءالله که شما هم جزو همون موارد هستین عزیزم. نگران نباشید. دکتر گفت دوباره کِی برید سونو؟

سلام عزیزم.ب رفتم.همه چیز نرمال بود.اما ضربان قلب نبود گفت 6 هفته و 1 روز خیلی نکرانم.شما چطورررر

راستی سونو واژینال انجام دادی یا شکمی؟

دکتر خودت سونو میکنه توی مطب؟ با میفرسته جای دیگه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

👌👌👌👌👌 دکتر من توی مطب خودش سونوی واژینال میکنه. ان شاءالله دفعه بعد که رفتی قلب کوچولوشو ببین ...

رفتی سونو خبر بده عزیزم

دو قلوعه؟

قلبش تشکیل شده انشالله؟

چند هفته ای؟

..
رفتی سونو خبر بده عزیزم دو قلوعه؟ قلبش صتشکیل شده انشالله؟ چند هفته ای؟

سلام عزیزم 

من دیشب رفتم سونو. یک قلو بود، ۶ هفته و یک روز بود. آره خدا رو شکر ضربان قلب داشت. البته دکتر توی مانیتور نشونم داد، یه لرزش خیلی خیلی ریز اون وسط مسطا دیده میشد، به همون‌ میگفت ضربان قلب😅 

همه چیز خوب بود خدا رو شکر. فقط ASA رو قطع کرد گفت بقیه داروها رو طبق روال قبلی استفاده کنم و دو هفته بعد مجددا برای سونو برم

رفتی سونو خبر بده عزیزم دو قلوعه؟ قلبش تشکیل شده انشالله؟ چند هفته ای؟

خیلی دلم میخواست دوقلو بشه ولی ظاهرا صلاح خدا یک‌ قلو بوده. البته دو تا خانم اونجا بودن که دو قلو باردار شده بودن ولی رشد یکی از جنین ها متوقف شده بود و یکیش مونده بود. اونا رو دیدم از خدا  تشکر کردم که واسه من همون یکی گرفته و مشکل نداره

خیلی دلم میخواست دوقلو بشه ولی ظاهرا صلاح خدا یک‌ قلو بوده. البته دو تا خانم اونجا بودن که دو قلو با ...

عزیزم اندازه فتال پل بهت نگفت چقدره؟

یا تو برگه سونو چند نوشته

..