2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستای گلم.  من امروز دوباره بتا رو چک کردم ۱۸۰۱ شده بود یعنی تقریبا ۲.۲ برابر. امروز روز ۱۶ انتقالم بود. رفتم دکتر گفت همه داروهاتو ادامه بده فقط استرادیول رو قطع کن. دو هفته بعد هم بیا برای سونوی قلب.

گفت اگه ان شاءالله قلبش تشکیل شده باشه و همه‌ چیز اوکی باشه، کم کم داروهاتو کم میکنم.  ظاهرا حالا حالا ها باید آمپول بزنم 😅

سلام دوستای گلم.  من امروز دوباره بتا رو چک کردم ۱۸۰۱ شده بود یعنی تقریبا ۲.۲ برابر. امروز روز ...

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم ان شاالله که به سلامتی بغلش ( ون) کنی😍

آره عزیزم این داروها حالا حالاها با ما هست 🙃 منم شنبه قراره برم ان شاالله

میگم شمام بعضی وقتا دل دردای پریودی میاد سراغت؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره واقعا. عالی میشه ان شالله هرجی خدا بخواد.هرچیه شکررررر

آره منم فقط همینو میگم... میگم خدایا فقط مراقبشون باش و سالم بیار بغلمون.. انقدر تو این راه سختی کشیدیم که فقط به سلامتیش فکر میکنیم.

جدی.. اتفاقا خیالت راحت میشه من دوستداشتم سونو میشدم ولی گفتن نیازی نیست.اگر مشکلی نداری و خونریز ...

آره عزیزم منم زنگ زدم گفتن همون جوری داروهاتو ادامه بده شنبه بیا. من داروهامم داره ته میکشه باید برم که باز دکتر برام بنویسه 

نگران نباش گلم جای نی نی الان خوبه و حسابی داره رشد میکنه گوگولی😍😍 برعکس من دوست داشتم یکم دیرتر میرفتم

خداروشکر عزیزم خیلی خوشحال شدم ان شاالله که به سلامتی بغلش ( ون) کنی😍 آره عزیزم این داروها حالا حا ...

قربونت برم عزیزم مرسی همچنین شما❤❤❤

ان شاءالله به سلامتی گلم😙

آره عزیزم اون حالتی رو که همش حس میکنم میخوام پریود بشم رو دارم، امروز از دکترم پرسیدم گفت طبیعیه

به من گفتن شنبه برم سونوی ساک ولی کاش به منم می گفتن همون دو هفته بعد میرفتم چون باید دو هفته بعدشم ...

اتفاقا خوبه، زودتر میفهمید چند تا ساک دارید و مهمتر از اون اینکه جفت یا جفت ها به کجای رحم چسبیده، اگر خدایی نکرده پایین باشه خب آدم بیشتر احتیاط میکنه

اتفاقا خوبه، زودتر میفهمید چند تا ساک دارید و مهمتر از اون اینکه جفت یا جفت ها به کجای رحم چسبیده، ا ...

من ساعت ۸ شب خونریزی کردم اصلا حالم خوب نیست

داروهات چیه عزیزم؟ آمپول و شیاف پروژسترون داری؟

نه اصلا آمپول نداشتم این مدت روزی دوتا شیاف و دوتا دوفاستون داشتم