2777
2789
فدات شم گلم😗😗 عزیزم چی میبینم🤩🤩🤩🤩 شمام مثبت شدی؟؟؟🤩😍😍😍 خدایا هزاران بار شکرت عزیزم خیلی ب ...

قربونت برم مهربون 😍😍😍

از شادی هر سه مون واقعا شادم❤

خدا رو هزار بار شکر💞💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم مهربون 😍😍😍 از شادی هر سه مون واقعا شادم❤ خدا رو هزار بار شکر💞💞

آره واقعا خدارو شکر

میگم عزیزم شما تعیین جنسیت بودی؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره واقعا خدارو شکر میگم عزیزم شما تعیین جنسیت بودی؟

آره عزیزم، تعیین جنسیت کردیم

ما برای بچه دوم زود اقدام کردیم چون میدونستم ذخیره تخمک هام کمه، دو سری داروی تحریک تخمک گذاری مصرف کردم و طبیعی اقدام کردیم، باردار نشدم، یه بار هم آی یو آی کردم و حامله شدم اما حاملگیم پوچ بود و سقط شد، و چون دیدیم نسبت به دو سال قبل تخمدان هام خیلی کمتر به داروها جواب میده دیگه تصمیم گرفتیم زمان رو از دست ندیم و زود آی وی اف کنیم. شوهرم گفت حالا که داریم ای وی اف میکنیم تعیین‌ جنسیت هم بکنیم. البته دکترم گفت چون تخمک هات کمه شاید نتونید این کار رو بکنید، ولی خدا رو شکر از ۴ تا جنینی که داشتم ۳ تاش پسر شد و یکی دختر. 

فعلا دو تا پسر رو انتقال دادیم و یه دختر و پسرمون رو هم فریز کردیم واسه روز مبادا 😅

شوهرم امروز میگفت اگه ان شاءالله این حاملگی ات دو قلو بشه، دو سال دیگه اون دو تا رو هم‌ انتقال میدیم که بچه هامون بشن ۵ تا 🤣🤣🤣🤣

آره عزیزم، تعیین جنسیت کردیم ما برای بچه دوم زود اقدام کردیم چون میدونستم ذخیره تخمک هام کمه، دو سر ...

ای جونممممممممم

ان شالله عزیزم

الهی ب خواسته دلت برسی عزیزم

الهی منم دوقلو داشته باشم 😍

..
آره عزیزم، تعیین جنسیت کردیم ما برای بچه دوم زود اقدام کردیم چون میدونستم ذخیره تخمک هام کمه، دو سر ...

آفرین عزیزم خیلی کار خوبی کردین ان شاالله که پسملا محکم بچسبن به دل مامانشون تا ۹ ماه بعدم صحیح و سالم بیان بغلتون😍😍

راستی من امروز رفتم بتامو تکرار کردم دعا کنین رفته باشه بالا

آفرین عزیزم خیلی کار خوبی کردین ان شاالله که پسملا محکم بچسبن به دل مامانشون تا ۹ ماه بعدم صحیح و سا ...

مرسی عزیز دلم 😙😙😙

ان شاءالله برای شما هم بهترین ها پیش بیاد. بتات هم حتما رفته بالا گلم به امید خدا

مرسی عزیز دلم 😙😙😙 ان شاءالله برای شما هم بهترین ها پیش بیاد. بتات هم حتما رفته بالا گلم به امید ...

فداتشم ان شاالله

شما امروز آزمایش دادی؟

ای جونممممممممم ان شالله عزیزم الهی ب خواسته دلت برسی عزیزم الهی منم دوقلو داشته باشم 😍

سلام عزیزم خوبی؟ امروز بتاتو تکرار کردی؟ ان شاالله که رفته بالا حتما

مرسی گلم. حتما شما هم خبرهای خوبو بدید دلمون شاد بشه😙

عزیزم من جواب آزمایشمو گرفتم بتام شده ۱۰۰۸ خدارو شکر 😍

ان شاالله خبرای خوبو اینجا بدین خوشحال شیم.