2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به سلامتی عزیزم خیلی مبارکه ان شاءالله ۸ ماه دیگه که بغلش کردی میفهمی که واقعا قوی ترین حس توی این ...

ممنونم عزیزم...ان شالله هیچ کس ناامید نشه

شماهم خبر خوش بهمون بدید

کی ازمایش میدید

..
سلام عزیزم بتام 114 ان شالله قسمت شما

عزیزم خیلی تبریک میگم گلم ان شاالله که صحیح و سالم بیاد بغلت

من باید امروز تکرار میکردم متاسفانه اون آزمایشگاه تعطیل بود نتونستم تکرار کنم چون باید همون آزمایشگاه تکرار میکردم.خیلی نگرانم فردام که تعطیله باید دوشنبه تکرار کنم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
سلام گلم، شما امروز بتاتون رو تکرار کردید؟

نه عزیزم اون آزمایشگاه تعطیل بود از شانسم زنگ زدم مطب گفتن فقط باید همون آزمایشگاه تکرار کنی فردام که تعطیله موند برا دوشنبه دعا کن همه چی خوب بره جلو

نه عزیزم اون آزمایشگاه تعطیل بود از شانسم زنگ زدم مطب گفتن فقط باید همون آزمایشگاه تکرار کنی فردام ک ...

نگران نباش عزیزم، اشکالی نداره، پس فردا آزمایش میدی و میبینی بتات چند برابر شده ان شاءالله 😙😙😙

سلام گلم ممنونم  من امشب بیبی چکم مثبت شد 😍 ان شاءالله پس فردا آزمایش خون میدم

واقعااا؟

خداروشکررررر

چه تاپیک خوبی

تاپیک مامان ها باید مینوشتم

الهی بسلامتی

..
واقعااا؟ خداروشکررررر چه تاپیک خوبی تاپیک مامان ها باید مینوشتم الهی بسلامتی

آره عزیزم😘

اتفاقا منم دیشب داشتم به این فکر میکردم که چه تاپیک‌ پر خیر و برکتی زدی! فکر میکنم چون انرژیت مثبت بود باعث شد این همه اتفاقات خوب بیفته❤

نگران نباش عزیزم، اشکالی نداره، پس فردا آزمایش میدی و میبینی بتات چند برابر شده ان شاءالله 😙😙😙

فدات شم گلم😗😗

عزیزم چی میبینم🤩🤩🤩🤩 شمام مثبت شدی؟؟؟🤩😍😍😍 خدایا هزاران بار شکرت عزیزم خیلی بهت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم عزیزدلم ان شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلتون👼👼👼❤❤