2777
2789

ن 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لباس فروشی میزدم

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
میوه فروشی یه شغل خیلی خیلی سخته  زن نمیتونه از پسش بربیاد  بابد 3 صبح هر روز بره میدان& ...

نه بابا ساعت شیش و هفت میرن

سه صبح تره بار بسته است

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

20تومنش رو هزینه اموزش کاشت ناخن و مژه میکردم

بقیشم وسایل اینکار و میگرفتم و شروع به کار میکردم تازه تهشم پول میموند

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
20تومنش رو هزینه اموزش کاشت ناخن و مژه میکردم بقیشم وسایل اینکار و میگرفتم و شروع به کار میکردم تاز ...

با این اوضاع کرونا اینکارم درامد نداره

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

میوه فروشی ما هفته پیش زدیم ولی محله فقیر نشین ۶ روزه تحویل دادیم باید جایی باشه که اکثرا پولدار باشن که دسشون به دهنشون برسه شوهرم هرروز ساعت۵ میرفت میدون ساعت ۷ و نیم مغازه رو باز میکرد تو میدون هم خیلی اذیت میشده  ساعت ۱۰ شب هم میومد خونه ضرر کردیم که سود نداشت 

امیدوارم هرکاری کردی موفق بشی

20تومنش رو هزینه اموزش کاشت ناخن و مژه میکردم بقیشم وسایل اینکار و میگرفتم و شروع به کار میکردم تاز ...

من علاقه ندارم اصلا نمیدونم میوه فروشی راه بندازم یا وسایل تزیینی منزل