2777
2789

ان شاالله که بارداری عزیزم.

فردا یه تست بزن.

البته قرص دوفاستون و مدروکسی باعث عقب افتادن پریودی میشن.

چند وقت پیش دکتر بم داد ۴ روز عقب انداختم تا خاستم بی بی چک بزنم پریود شدم

ان شاالله شما بارداری گلم

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ان شاالله که بارداری عزیزم. فردا یه تست بزن. البته قرص دوفاستون و مدروکسی باعث عقب افتادن پریودی م ...

اخه قبلنا مصزف دوفاستون داشتم دقیقا فردلی پایان پری میشدم نمیدونم انشالله

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...

فردا تست بزن

مثبت بود خبرم کن😍

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

بی بی چک بزن خودتو از استرس راحت کن اگه حامله باشی استرس سمه البته میگن با جوش شیرینم نشون میده زاستو دروغ نمیدونم

بی بی چک بزن خودتو از استرس راحت کن اگه حامله باشی استرس سمه البته میگن با جوش شیرینم نشون میده زاست ...

اخه بعد سه روز ک مشخص نمیکنه نهایتا ی هفته

و خدایی بشدت برایم کافی است❤...