یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قطع کامل قند و شکر و غذاهای کنسرو و سوسیس و همبر و کالباس و........
استفاده از جوانه ماش و گندم و مغزی جات خام
به هیچ عنوان نباید از آجیل بوداده استفاده کنی
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
صبح تا نهایت ۸ بیدار شی و قبل ۸ونیم صبحونه بخوری قطع کامل قند و شکر و غذاهای کنسرو و سوسیس و همبر و ...
مرسی که میگی♥️
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
شما چند سالتونه عزیزم؟متاهلی؟ واسه بارداری اقدام کردین،؟
۲۰ سالمه
مجردم
🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
من موی زائد تو چونم دوتا دارم
بدنمم به شدت پر مو هست 😭😭😭
من ۲۶ سالمه و ۴سال و نیمه که درگیر ناباروری هستم البته دوبار باردار شدم که هر دوبار سقط کردم
فک کنم دلیل سقطمم پلی کیستیک باشه چند ماهه اصلاح سبک زندگی رو دارم انجام میدم شماهم انجام بدین مطمینم ب زودی مادر میشم و فرزندمو سالم تو بغلم میگیرم
من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر... ممنونم که دعامون میکنین😘❤
از الان که مجردی درمان کن عزیزم من مجرد بودم دقت نکردم الان واسه بارداری به مشکل خوردم😔
با ازمایش مشخص میشه یا سونو؟