2789
عنوان

من پیش از تو

182 بازدید | 18 پست

یه دختر شلخته پلخته بودم که ظاهرم اصلا برام اهمیت نداشت اصلا موهامو شونه نمی‌کردم چند هفته یکبار شونه میکردم  چند روز یکبار میرفتم حمام روسریم همش کج و کوله بود و یه آرایش ساده هم نداشتم وقتی دیدمش بهم گفت بهت گفتم موهاتو جمع کن کلی باهام مهربون بود از اونروز دیگه من مرتب شدم کشوی لباسام همش مرتبه همش یه آرایش ساده حتی تووو خونه دارم موهامو هر روز شونه میزنم زود به زود میرم حموم روسریمو مرتب میکنم لباس خوشگل می‌پوشم بیشتر به خودم و ظاهرم اهمیت میدم بیشتر برای درسام تلاش میکنم زبان یاد گرفتم کتاب میخونم خارج از درس البته الان که درس دارم نه اوقات فراغتم !من حق ندارم عاشقش باشم؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست داشتنش دیگه 😂 میگم کلا این آدم حس خوبی بهت میده؟ اگه میده که خیلی ام عالی😇 خیلی ام قشنگ

خیلی من فقط سه روز دیدمش سه روز به من حس قشنگ داد کلی تغییر کردم حتی مسواکم نمیزدم 😅

دکتری که توو بیمارستان دیدمش

الاه اکبرها دختر پسر کم بود موندی موندی به یه دکتر احساس پیدا کردی غلط میکنه از خداش باشه همیشه که نباید دخترای مرتب ببینه تنوع میشه واسش خوب کردی شلخته ژولیده رفتی پیشش ازخدامیخوام احساستون دوطرفه بشه