2777
2789
عنوان

بیاییین

70 بازدید | 9 پست

من دیروز خواستگارم بالاخره اومد هیج مشکلی نداره خونه مستقل ماشین پسر خوبیم هس اهل رفیق و دودو اینا نیس فقط ی مشکل داره سربازی نرفته الان موندم چی بهشون بگم از ادمای منطق جواب میخام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیره میگه دوس ندارم تنهات بزارم

😐😐هر کاری بخوای تو این مملکت بکنی،کارت پایان خدمت میخواد ،نمیدونم والا چی بگم بنظرم تو این مورد با پدرو برادرات مشورت کن،من خیلی درجریان سربازی و اینا نیستم ،فقط میدونم پاسپورت نمیتونه بگیره😅

😐😐هر کاری بخوای تو این مملکت بکنی،کارت پایان خدمت میخواد ،نمیدونم والا چی بگم بنظرم تو این مورد با ...

بابا پا ۱۰ ساله پاسپورت داریم بدردمون نمیخوره تازه پسره مغازه دار هست ولی نمیدونم ولی خیلی وقته باهمیم حوصله ندارم وایسم تا تموم بشه و نمیره

بابا پا ۱۰ ساله پاسپورت داریم بدردمون نمیخوره تازه پسره مغازه دار هست ولی نمیدونم ولی خیلی وقته باهم ...

اها خب وقتی همو دوست دارید و با هم هستید ،هیچی دیگه

چرا بله نمیگی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز